2017 m. vasario 17 d., penktadienis

Spring with Dr. Hauschka


Pagaliau atėjo tas laikas, kai galima skelbti bloge apie Dr. Hauschka makiažo naujienas. Praeitą savaitę mums buvo pristatyti visiškai naujos Make-up linijos priemonės. Nors aš nesu natūralios kosmetikos gerbėja, man svarbiau rezultatas, negu sudėtis, nusprendžiau sudalyvauti ir išbandyti, o gal patiks, juolab kad visų priemolių sudėtis natūrali ir sertifikuota.



Aš nepasakosiu labai ilgų Dr. Hauschka kompanijos kūrimo istorijų, manau galutiniam pirkėjui labai svarbus keli dalykai, kuriuos ir akcentuosiu: natūrali sudėties, rezultatas, kokybė.
Jeigu reikėtų atskleisti dvi Dr. Hauschka kosmetikos paslaptis, tai jos būtų tokios:
Jūsų oda gali savimi pasirūpinti ir geba atsinaujinti. Dr. Hauschka kosmetika šių uždavinių neatlieka, tačiau padeda kryptingai ir holistiškai atkurti odos pusiausvyrą.
Kiekvieno Dr. Hauschka produkto sudėtyje yra kruopščiai tarpusavyje suderintų vaistažolių ekstraktų. Natūralias sudedamąsias dalis, jei įmanoma, įsigyjame iš kontroliuojamų ekologinių arba "Demeter" sertifikuotų ūkių ir parodose-mugėse.

Dr. Hauschka kosmetikos yra ne tik vaistinių augalų, bet ir aukštos kokybės aliejų, vaškų ir kitų sudedamųjų dalių. Visa kosmetika yra sertifikuota NATRUE natūralios ir ekologiškos kosmetikos sertifikatu. Galite būti tikri, kosmetikos gamyboje nėra sintetinių kvapiųjų medžiagų,dažiklių ir konservantų, taip pat mineralinių aliejų, parabenų, silikonų ir PEG.

Ar tai buvo mano pirmoji pažintis su Dr. Hauschka kosmetika? Ne, tikrai ne, mano kosmetinėje buvo ir lūpų balzamas ir rožių aliejaus veidui mėginukas, tačiau dekotaryvinę kosmetiką matau pirmą kartą.
Kolekcija tikrai labai graži, net nesitikėjau, kad galimos tokios ryškios spalvos (juk mes šnekame apie natūralius pigmentus ir natūralią sudėtį), taip pat labai patiko visų kosmetikos priemonių tekstūros ir kvapai. Gavau testavimui kelis produktus, išbandysiu ir papasakosiu vėliau, nes manau Dr. Hauschka kosmetikos naudojimas yra išskirtinis ritualas, man dar reikia labai daug žinių tam, kad gautųsi tobulas rezultatas.
O kol kas žiūrime nuotraukas...













Labai patiko spalvos ir jų intensyvumas, patiko įpakavimai, labai patiko rezultatas, kurį parodė Dr. Hauschka vizazistas. Puikiai suvokiu, kad Dr. Hauschka kosmetika skirta suteikti veidui grožio ir švytėjimo. Juokais būdai tai nėra stiprus veido maskavimas, kontūravimas ir t.t.t 





Ačiū labai už žinias, ir už galimybę susipažinti su Dr. Hauschka  kosmetika, manau dabar prie natūralios kosmetikos apžvalgų grįšime ne vieną kartą, nes mano tikslas atrasti ne tik natūralias priemones, bet tuo pačiu ir kokybiškas, kurios galėtų sudominti paprastą pirkėją, kuris ieško kokybės ir išskirtinumo.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig