2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Nuostabus oras, ketvirtadienio rytas ir laikas sau. Kas gali būti geriau? Tik gerti kavą kartu su geriausiais Lietuvos blogeriais. Jau greitai pavasaris įsibėgęs galima bus visą tą ritualą daryti balkone... ech, kaip aš laukiu tų dienų. Na o šiandien jūsų dėmesiui dar daugiau spalvų, išbandytos kosmetikos priemonių ir drabužių derinių. 




Didžiausi sveikinimai keliauja šiandien iš pat rytos Sandai ir jos blogui, kuris švenčiau net 8 metų gimtadienį. Tik pradedant rašyti blogą, aš jau žinojau apie Sandrą, bet niekada nemačiau jos gyvai. Pamačius pirmą kartą pagalvojau, kad ji be galo pasikėlusi, o pasirodo tai buvo tiesiog neteisingas pirmas įspūdis. Tai nuostabus, atviras ir labai draugiškas ir nuoširdus žmogutis... Su Gimtadieniu... Juk labai dažnai blogo gimtadienis mūsų antras gimtadienis, ypač kai blogini tiek metų




Darjos tobulas drabužių derinukas ir atsiliepimas apie Mados Infekciją jau laukia jūsų bloge, už geltonas kelnės Darja gauna 10 balų.


Kodėl Simona nusprendė filmuoti Youtube filmukus ir pilna ataskaita apie kelionę į Paryžių Simonos bloge. Gera pradžia, pusė darbo, labai rekomenduoju peržiūrėti.


Apie pavasario mados tendencijas ir spalvos blokus ant drabužių skaitome Živilės bloge, nors man labai ryškiai trūksta spalvų, kiekvienam savo, aš visada už madingus įrašus.


Kaip išlaikyti balansą tarp prabangos priekių ir masinės gamybos? Būtent apie tai pasakoja Kotryna. Aš puikiai žinau, kad nešioti vieno brendo drabužius yra be galo kvaila ir nemadinga. Mano manymu, mada ne tame, kad nusipirkti brangų daiktą, svarbiausiai mokėti jį derinti.




Sandra savo blogo skaitytojams pasakoja apie Biofirs kliniką ir joje atliekamas procedūras. Gal ir man verta užsirašyti veido stangrinimo procedūrai ir viso kūno masažui?


Manau vaikų ir mamyčių blogai yra be galo populiarūs, Lietuvoje šį niša nėra pilnai užpildyta, nes būtent tokius dalykus norisi pasilikti sau, o ne viešinti bloge. Nors aš kol kas neplanuoju būti mama, tačiau su malonu perkaisčiau naują Karolinos įrašą apie kūdikio krepšelį


Prie Ted Baker drabužių ir aksesuarų aš jau padariau ne vieną ratą, be galo patinka, tačiau kaina, OMG, kokia kaina. Kol dar pas mane vyksta taupymo procesas, skaitome apie nerealią kosmetinę Evos bloge.




Geriausias sprendimas iš ryto: juoda kava ir naujas YSL juodas blakstienų tušas. Skaitome pilną atsiliepimą Fashion Frame bloge




Šešis mėnesius nepirkti kosmetikos? Sunkus periodas, sakyčiau. Nors aš pastoviai ir labai dideliais kiekiais gaunu kosmetiką testavimui, vistiek perku. Nes tikriausiai tai gyvenimo stilius ir nieko su tuo nepadarysi. Ką per tą ilgą laiko tarpą išmoko Modesta?


Ar girdėjote apie Rituals kosmetiką? Ne, tada skaitome apie skaistalus Patricijos bloge.


Ar verta pirkti mineralinius šešėlius? o jeigu tie šešėliai dar ir natūralios sudėties? o jeigu tai Lietuviškos Uoga Uoga gaminys? Atsakymą žino Ingrida


Aš kažkiek praleidau ir nepastebėjau įdomiausio įrašo apie grožio dėžutę Salomėjos bloge, taisau padėtį.... 



Aš šį kartą nusprendžiau netestuoti Artistry naujos kolekcijos, ir taip naujienų be galo daug, viskas išbandyti tikrai nėra laiko. Taip, man labai patinka Artistry kokybė, tačiau šį kartą tie rožiniai įpakavimai buvo ryškiai per šoną. Na o pilną atsiliepimą skaitome Viktorijos bloge, kaip supratau kokybė tikrai superinė.



Na ir pabaigai naujai iškepta blogerė Erika. Ne, ji tikrai ne naujokė šioje sferoje, tik anksčiau mes galėjome žiūrėti Erikos YouTube filmukus, o dabar ir skaityti jos blogą. Kodėl neverta pirkti NYX Shine killer bazės skaitome jos bloge.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

2 komentarai

  1. Aliona, kosmetikos nepirkau tik 6 savaites :)) Nepirkusi 6 mėn ir pati save labai nustebinčiau :D
    Ačiū už paminėjimą tarp geriausių!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ir galvojau apie šešeias savaites... ;-) Man ir tiek ištverti be galo sunku

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig