2017 m. kovo 24 d., penktadienis

Maybelline Brow Precise® Fiber Volumizer didesnės apimties antakiams suteikiantis tušas


Labas rytas, mano brangieji, aš jau išvažiuoju į Rygą, į naujos plaukų priežiūros linijos pristatymą, o jūsų dėmesiui palieku dar vieną įrašą apie Maybelline naujienas. Ir vėl girsiu antakių priemones, šį kartą mus stebina didesnės apimties suteikiantis spalvotas gelis.




Trimačių, įspūdingų antakių efektas. Antakių tušas su skaidulų prisotinta gelio formule akimirksniu padidina antakių apimtį ir suteikia atspalvį, kad šie taptų ypač išraiškingi. Kūginis šaukšto formos šepetėlis kruopščiai padengia antakius nuo kampučio iki kampučio.

1 žingsnis. Nuo šepetėlio galiuko nubrauk tušo perteklių.
2 žingsnis. Pradėjusi nuo vidinės antakio dalies ir judėdama link jo pabaigos, tepk tušą trumpais, į viršų nukreiptais judesiais.
3 žingsnis. Kartok tol, kol sukursi trokštamą antakių įvaizdį.







Mano nuomonė:

Aš likau sužavėta L'oreal naujais antakių pieštukais, atėjo eilė papasakoti ir apie apimties suteikiantį gelį. pPisipažinsiu, anksčiau naudojau tik permatomus gelius, nes buvau blondinė, antakiai buvo ir taip tamsūs, kam man dar gelis (bet kokia, net šviesiai rudas atspalvis antakius tamsindavo). Dabar mano plaukai nebe tokie šviesūs, todėl galima drąsiau naudoti įvairias priemones antakiams. Negaliu pasakyti, kad man reikia tos 'apimties', labai didelių antakių aš nenoriu, tačiau kai kur plaukelių trūksta, būtent tada į pagalbą skuba būtent šitas gelis. Ne, be pieštuko aš apsieiti negaliu, tačiau ir be antakių gelio, kuris gerai užfiksuotų rezultatą irgi. Šita naujiena tikrasis išsigelbėjimas, antakiai nėra prigludę, atrodo natūraliai, o forma išsilaiko visą dieną. Man tinka du šviesiausi atspalviai, taip idealiai gaunasi modeliuoti antakių formą: antakio pradžioje naudoju šviesiausią atspalvį, tiek galiuko - tamsiausią. Negaliu nepaminėti ir keistos formos gelio šepetėlio, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo taip, lyg niekam tikęs, tačiau po pirmo naudojimo supratau - tobulas. Šepetėlis tolygiai padengia visus antakius, gerai iššukuoja ir nepalieka gumuliukų. Labai rekomenduoju išbandyti, dar viena gera Maybelline pristatyta naujiena.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig