2017 m. kovo 8 d., trečiadienis

Clinique EVEN BETTER MAKEUP


Labas rytas, mano brangieji, sveiku su mūsų diena... ;-) Šventės yra be galo gerai, tai dar vieną proga gauti nuostabią gėlių puokštę ir gerai praleisti vakarą. Na iki vakaro dar toli, todėl aš noriu parašyti kelias apžvalgas apie jau išbandytas kosmetikos priemones. Jūsų dėmesiui Clinique Even Better kreminės pudros



Dėmes maskuojantis makiažo pagrindas mišriai, sausai veido odai
Makiažo pagrindas su ypatingais optiniais difuzoriais puikiai maskuoja pigmentines dėmes, ypač lengvai padengia odą ir nesukuria kaukės efekto. Gydomieji ingredientai veiksmingai mažina tamsias dėmes ir saugo odą nuo jų atsiradimo ateityje, UV filtrai patikimai saugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio. Tinka mišriai ir išsausėjusiai odai. Patariama naudoti su kitomis „Even Better“ serijos priemonėmis.
Talpa: 30 ml.

Kaina: 37,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Viskas prasidėjo nuo to, kad visai netikėtai gavau be galo daug Clinique kreminių pudrų testavimui su prierašu "Išsirink tokia pudra tinka tavo odai"





Noriu pasakyti 'ačiū' Clinique kompanijos PR, jie tikrai žino ką daro. Būtent taip turi atrodyti testuojamos priemonės. Na o įpakavimai tiesiog sukurti nuotraukos, plius viskas apgalvota, viena pudros spalva tamsi, kita šviesi. Toks spalviškas pasirinkimas tiks bet tokio atspalvio odai, juk spalvas galima maišyti tarpusavyje. Aišku, aš iš karto pradėjau testavimą. Kelias buvo nelengvas, nes aš labai seniai turėjau ir sėkmingai naudojau Superbalanced, tačiau tai buvo taip seniai. Būtent nuo šios pudros aš ir pradėjau testavimą, bet matyt veido odas tipas ir poreikiai jau nebe tie, kokie buvo anksčiau, makiažą teko nuplauti, nes pudra labai stipriai jautiesi ant veido. Anti-blemish Solution pudra ant mano veido subėgo į poras, na o gražiausiai atrodo Clinique EVEN BETTER MAKEUP. Dabar kaip tik pavasaris, oda išsausėjusi, reikia vidutinio maskavimo ir lengvos kreminės tekstūros.



Spalvų pasirinkimas:




Mano spalvos:

Nautral kiek tamsoskas, na o Alabaster labai rožinis (nors nuotraukose to nesimato, patikėkite, būtent taip ir yra)





Rezultatas:

Be makiažo:





Su Clinique EVEN BETTER MAKEUP (spalva Neautral):



Su makiažu:



Mano nuomonė:

Niekada negalvojau, kad turint tiek pudrų taip sunku išsirinkti. Tas pas būna ir parduotuvėje, net nežinai kurią pirkti. Nemanau, kad aprašymai ir atsiliepimai šitoje vietoje gali padėti. Nes dauguma gavo Clinique pudras, tačiau mums visoms patiko labai skirtingi variantai. Aš nusprendžiau apie netikusias nerašyti, koks skirtumas, jeigu jos atrodo ant veido ne taip, kaip aš noriu. Būtent todėl labai svarbu išbandyti ir įvertinti pudros rezultatą parduotuvėje, o dar geriau - pasiimti mėginuką, tada namuose naudojant kartu su savo įprastomis kitomis makiažo ir veido priežiūros priemonėmis labai lengva padaryti sprendimą.
Grįžtame prie Clinique EVEN BETTER MAKEUP, man labai patiko buteliukas (žymiai geriau nei Superbalanced, nes ten dar reikia pirkti dozatorių, čia viskas kaip ir gerai). Pudra pusiau tiršta, spaudžiasi iš buteliuko lengvai, konsistencija kreminė. Mano veido oda mišri, vietomis sausa, T zona kiek riebesnė - pudra man tiko idealiai. Aš ją paskirstau ant veido su kabuki tipo šepetėliu. Akimirksniu pudra išlygina odos atspalvį, neparyškina porų ir raukšlių, pakankamai gerai maskuoja paakių zoną. Aš užtvirtinu makiažą su biria pudra, tačiau po gerų 4 valandų veidas pradeda blizgėti ir reikia pakartoto procedūrą su kompaktine pudra.
Noriu pridurti, kad visos Clinique pudros labai stipriai oksiduojasi, todėl mano rekomendacija - pirkti šviesesnį atspalvį, na o Clinique EVEN BETTER MAKEUP patiks sausos odos savininkėms ir toms, kas vertina lengvas tekstūras ir natūralų efektą.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig