2017 m. kovo 8 d., trečiadienis

NYX naujienos


Šeštadienį vakare mes jau skubėjome į NYX naujienų pristatymą, taip pat mes turėjome unikalią galimybę susipažinti su garsiuoju PaintDatFace vizažistu iš tolimo LA. Tiesą sakant, naujienos aš skyriau žymiai daugiau dėmesio, nei vizažistui.


Nėra jokios paslapties, jeigu norisi naujienų - didesnė tikimybė jas rasti NYX parduotuvėje Rygoje, būtent ten greičiausiai viskas atsiranda ir išperkama (o gal užsakoma daugiau) ne taip greitai. Vienu žodžiu, aš paruošiau Jums savotišką virtualų turą į NYX parduotuvę (PC panorama, Vilniuje). Jeigu anksčiau aš sakiau, kad pati perku tik MAC (iki šiol vis dar perku tai, ko tikrai reiškia iš MAC), tai dabar galiu drąsiai pasakyti, perku ir NYX. Tikrai ne viskas tinka ir patinka, tačiau daugelis produktų tikrai atrodo labai 'skaniai', kokybiškai, na o nupirktos naujienos - nauja kompaktinė pudra ir maskuoklis labai labai patinka. 

Nežinau, kodėl visi taip svaigsta dėl NYX Lingierie lūpų blizgesiu, aš kelis kartus bandžiau parduotuvėje, man jie labai didelio įspūdžio nepadarė. taip, spalvos gražios, tačiau pati tikrai nepirkčiau.



Tobuliausi NYX lūpų pieštukai, jeigu reikia lūpų pieštuko neįprastos spalvos yra keli pasirinkimai - Urban Decay, MAC ir NYX. Jeigu už UD ir MAC teks sumokėti nuo 16 iki 20 EUR, tai NYX kaina vos 4,5 EUR. O spalvų pasirinkimas žymiai didesnis ir platesnis: aš turiu tamsiai violetinį ir tamsiai pilką, tiesą, dar rožinį ir tamsiai rudą su šaltu atspalviu, vienu žodžiu - patenkinta ir labai rekomenduoju.


NYX šešėliai irgi iš kategorijos 'verta dėmesio', tačiau šitoje vietoje nereikia tikėtis Urban Decay pigmentų kokybės, tačiau kokybė tikrai gana nebloga. Na o rudų ir oranžinių atspalvių paletės jau seniai išpirktos, todėl reikia nesnausti o pirkti kai tik pamatai.




Labiausiai patiko Duo Chromatic higlighteris, aš išbandžiau rožinį ir pilką atspalvius, wow, tiesiog wow.



Aš turėjau violetinės spalvos NYX Liquid Suede blizgius, spalvos gražios, o kreminė konsistencija labai dažydavo dantis. Išbandžiau Brooklin Thorn ir Stone Fox - tobuliausi ir spalvos OMG kokios tobulos. Jau rytoj planuoju atsiliepimą, todėl pamatysite visą šių blizgesių spalvų grožį.


Na ir pabaigai Nude spalvos NYX pieštukai (matiniai), kurios galima naudoti kaip matinius lūpų dažus.

Tiesą, naujienų buvo žymiai daugiau - ir kreminiai lūpų skaistalai, ir higlighteriai, ir šviesių atspalvių pieštukai akies vandens linijai pravesti. Vienu žodžiu, labai rekomenduoju apsilankyti NYX parduotuvėje ir išsirinkti tai, kas patinka ir tinka būtent Jums.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig