2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Douglas PRECISE EYELINER ir EXCEPTION EYES MASCARA


Labas rytas, mano brangieji, aš jau kraunu lagaminus ir drabužius į Rygą, nuo rytojaus dalyvauju Riga Fashion Week. Net neįsivaizduojate, kaip laukiu tos dienos. Nors Vilnius ir Ryga skiria vos 300 km, Rygoje verda visiškai kitoks gyvenimas ir kita atmosfera. Labai dažnai važiuoju į Rygą (pasitaikus bet kokiai progai), nes myliu šį miestą, todėl laukite daugiau įrašų bloge būtent apie tai. Na o šiandien jūsų dėmesiui mano atsiliepimas apie Douglas akių pravedimą ir blakstienų tušą.











Mano nuomonė:

Negaliu pasakyti, kad esu visiška Douglas kosmetikos fanė, dažniausiai Dougas kosmetika sukelia daugiau neigiamų emocijų, nei teigiamų, vertinant kainą ir kokybę. Bet paskutiniu momentu kažkas tikrai pagerėjo, ne, patinka ne viskas, tačiau išsirinkti galima drąsiai. Iš gautų antakių ir akių (juodo pieštuko, akių pravedimo ir blakstienų tušo) patiko beveik viskas.
Taip, taip, aš jau išmokau pravesti akių liniją preciziškai. Svarbiausiai praktika, na o dar svarbiau, kad pieštukas arba plunksnelė būtų gerai pigmentuota, kokybiška ir ja dirbti būtų lengva. Douglas PRECISE EYELINER būtent toks. Spalva juoda, labai intensyvi, laikosi visą dieną, bet kelias sekundes (jeigu padarėte kažką ne taip ir pravedėte nelygiai) taisyti galima. Su lainerio pagalba galima pravesti tiek labai ploną liniją prie pat blakstienų augimo linijos, tiek storesnę tam, kad prailginti akių formą. 
Gamintojas siūlo EXCEPTION EYES MASCARA kelių atspalvių, aprašyme parašyta, kad tušas skirtas suteikti blakstienoms apimties. Mano blakstienos ir taip ilgos, todėl apimtis būtent tai, ko man reikia. Šepetėlis patogus, nudažo kiekvieną blakstieną, tušo perteklių nepastebėta, tačiau norint labai didelės apimties reikia dažyti ir dažyti. Naudojant šį tušą blakstienos gaunasi ilgos ir be gumulėlių, kas man labai svarbu. Ne, tokių blakstienų kaip tušo reklamoje nebus, tačiau rezultatas tikrai labai labai neblogas. Tušas nedirgina akių, o nusiplauna gana gerai ir be papildomų priemonių anudojimo.

Vertinant kainą, noriu pasakyti, kad mano aprašytų priemonių kokybė tikrai atitinka ją, galiu drąsiai rekomenduoti išbandyti ir įvertinti patiems.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig