2017 m. kovo 21 d., antradienis

Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO™ ir VISIONNAIRE ADVANCED MULTI-CORRECTING CREAM SPF 20


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien noriu pasidalinti pirmais įspūdžiais naudojant Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO™ ir VISIONNAIRE ADVANCED MULTI-CORRECTING CREAM SPF 20. Lancome VISIONNAIRE viena iš mano mėgstamiausių veido priežiūros linijų, su tokiu dideliu malonu išnaudojau dieninį veido kremą, kad net neįsivaizduojate, skirtumas ir rezultatas buvo akivaizdūs (apie tai galite perskaityti mano bloge). Tačiau mano kosmetinėje dar liko naktinė veido kaukė ir paakių kremas (taupau, o ką daryti), bet praeitą savaitę prisidėjo dar dvi nerealios naujienos: pažangus naktinis veido šveitiklis ir daugiafunkcinis kremas su SPF 20.




Pažangus naktinis veido šveitiklis
Normaliai/mišriai/riebiai odai.
Visionnaire Crescendo™ yra nenuplaunamas naktinis pažangus šveitiklis, kuris padeda pašalinti daugelį senėjimo požymių: smulkias linijas ir raukšles, padidėjusias poras ir prarastą skaistumą.
Naudojamas dviem etapais, kurių metu vykdoma intensyvi odos puoselėjimo programa, trunkanti maždaug 28 naktis. Pradėkite nuo 1-os fazės šveitiklio, kuriame yra iš vaisių rūgščių išskirtos AHA, skatinančios odos ląstelių atsinaujinimą, ir bolivinių balandų luobelių ekstrakto, švelniai nušveičiančio odą.
Po 14 naktų pradėkite naudoti 2-jį šveitiklį, kuriame yra stiprios salicilo rūgšties, kuri išlygina odos paviršių, ir glikolio rūgšties, kuri sušvelnina odos paviršių, mišinio.
Jau nuo pat pirmojo ryto: švelnesnė, spindinti ir atgijusi oda.
Po 14 naktų: smulkios linijos sumažėja, o oda nuostabiai švyti.
Po 28 naktų: raukšlės išsilygina, o poros atrodo gerokai mažesnės.

Pažangus daugiafunkcis koreguojamasis kremas su SPF 20
Visų tipų odai.
Visionnaire SPF 20 kremas pasižymi daugiafunkciu koreguojamuoju poveikiu ir padeda apsisaugoti nuo nepageidaujamų raukšlių atsiradimo, stangrumo trūkumo ir blausumo dėl saulės poveikio.
Iš karto: oda tampa gaivi ir sudrėkinta.
Po vienos savaitės: oda tampa švelnesnė, sudrėkinta ir atrodo jaunesnė.
Po keturių savaičių: atsiranda stangrios odos pojūtis, raukšlės atrodo gerokai sumažėjusios. 
Pastebimas koreguojamasis poveikis, oda apsaugota nuo UV spindulių, todėl atrodo gražesnė ir gražesnė kiekvieną dieną.

Kur pirkti: Dougas parduotuvėse







Mano nuomonė:

Na o dabar savo žodžiais, kas čia per žvėris toks iš dviejų pusių. Kaip jau sakiau, Lancome VISIONNAIRE veido priežiūros linija - mano Dievas, sunaudojau veido kremą iki paskutinio lašo, todėl be galo apsidžiaugiau galimybe išbandyti ir įvertinti naujienas, kurios pasirodė rinkoje ir tapo tokios populiarios JAV ir Europoje. 
Porą žodžių apie mano odos tipą: mišri, vietomis sausa, nelygi, yra raudonis, išsiplėtusios poros, na ir būkime realistais, mimikos raukšlės. Ar aš esu patenkinta savo odos būkle? Taip, esu, tačiau žinau, gali būti ir geriau, todėl veido priežiūrai pinigų niekada netaupiau. Esmė ne tame, kad priemonė brangiai kainuotų, esmė tame, kad priemonė tiktų jūsų odos tipui, sutinkate?
Kaip gi atrodo mano veido priežiūros rutina dabar: dieninis daugiafunkcinis Lancome VISIONNAIRE veido kremas su SPF 20. Aš negaliu pasakyti, kad kremas tapo kitoks, jis toks pats tobulas, neriebina odos, nekemša porų, sutraukia poras ir gerai maitina. Su šio kremu mano oda jausčiausi fantastikai, tačiau prisidėjo SPF 20 filtras, kuris taip būtinas mūsų odai pavasarį (plius naudojant rūgštinius pilingus, naudoti SPF filtrus yra būtina). Taip pat kiekvieną rytą ir vakare naudoju VISIONNAI paakių kremą, kuris išsilaikė nuo vasaros, labai taupiai naudojasi. Jis nedirgina akių, kovoja su raukšlėmis ir suteikia odai stangrumo. 
Vakare viskas atrodo kur kas įdomiau, buteliukas su dviem pilingo tipais atrodo įdomiai. Pirmą reikia naudoti pirmas 14 dienų, na o antrą - kitas 14 dienų. Bendras kursas - 28 dienos. Aš jau naudoju naujienas vieną savaitę ir noriu pasakyti, kad šveitiklis Nr1 labai skystos konsistencijos, spalva - ruda, pasiskirsto lengvai, jaučiasi rūgštumas (sudėtyje vaisių rūgščių išskirtos ir bolivinių balandų luobelių ekstraktas). Mano buteliuko sidabrinės raidės nusitrynė jau po kelių naudojimų, nes rūgštis tikrai veikia. Po šveitiklio reikia naudoti įprastą naktinį kremą, pas mane tai  Lancome VISIONNAIRE Nuit - koreguojantis gelinis aliejus nakčiai (tekstūra gelinė, neriebi, susigeria akimirksniu, puikiai drėkina ir atstato odos balansą miego mietu). 
Ką aš pastebėjau po pirmos savaitės naudojimo: odos spalva pašviesėjo, poros tapo mažiau matomos, raudonis irgi matomas mažiau, paakių raukšlės atrodo geriau, o mimikos rauklių prie lūpų beveik nesimato, kreminė pudra tepasi lengviau, o veido oda lyg švyti iš vidaus. Tikrai pati negalėjau patikėti, kad gali būti toks rezultatas. Aišku, aš pratęsiu kursą ir papasakosiu apie rezultatą po pilno kurso (kai panaudosiu antrą dalį, kuri švelniai mėlynos spalvos ir turi gana aitrų kvapą, na ko norėti, sudėtyje salicijo rūgštis).

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, pati nepatikėčiau gamintojo aprašymais, jeigu neišbandyčiau, tobulas, tiesiog tobulas rezultatas. Vienintelis klausimas, ką daryti su šveitiklio likučiais, nes priemonė naudojasi labai taupiai, o gamintojas sako, kad ilgiau, nei numatyta naudoti priemonės negalima.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig