2017 m. kovo 21 d., antradienis

Prabanga su Givenchy ROUGE INTERDIT


Pagaliau visos gražios nuotraukos padarytos, todėl jūsų dėmesiui atsiliepimas apie Givenchy naujieną,  ROUGE INTERDIT lūpų dažus. Mano pažintis su Givenchy įvyko labai labai seniai, aš dar nebuvau blogerė. Mane visada traukdavo be galo gražūs ir prabangūs Givenchy limituoto leidimo įpakavimai, na o apie keturių spalvų kompaktines ir birias Givenchy pudras net nereikia šnekėti, tai tobulybė. Tik pagalvokite, rezultatas visada tobulas vien todėl, kad atspalvius galima sumaišyti priklausomai nuo veido tono (nereikia pirkti kelių pudrų žiemai, vasarai ir pavasariui), viena pudra - N galimybių ją panaudoti. Šį kartą mano rankose Givencju meno kūrinys, ne mažiau, nei daugiau, -lūpų dažai, kurios net testuoti gaila, nes jie atrodo taip tobulai, o spalva švelniai rožinė, idealiai tinka ateinančiam pavasariui.







Užkariauk pasaulį su tobulomis lūpomis! Naujieji Givenchy Rouge Interdit lengvos kreminės tekstūros lūpų dažai apgaubia lūpas išskirtinėmis spalvomis. Jos tampa glotnios, minkštos lyg padengtos švelniu aksomu. Lūpų dažų sudėtis praturtinta 3 išskirtiniais ingredientais : Absolute color kompleksu, juodosios rožės ir aukščiausios rūšies aliejais, kurie suteikia maksimalų komforto jausmą ir leidžia spalvai išsilaikyti ilgesnį laiką. 
Mėgaukis aksominėmis lūpomis dieną ir vakarą.
Stilingas, prabangios juodos spalvos pakuotė taps išskirtiniu aksesuaru su jau kultiniu tapusiu - juodu kaspinu. Prabangos dvelksmas atsiskleidžia kiekvienoje detalėje. 

Kur pirkti: Kristiana parduotuvėse














Rezultatas:

Vat todėl man ir patinka liukso kosmetikos segmentas, tai ne tik geros ir kokybiškos kosmetikos priemonės, tai ir 'maistas' jūsų akims ir kosmetikos staliuko puošmena, plius madingiausias aksesuaras.  Juodas prabangus įpakavimas, Givenchy sidabrinės spalvos logotipai, aksominė juodos spalvos kaspinas (kuris jau tapo Givenchy lūpų dažų vizitine kortele) ir malonumas naudojant. Prisipažinsiu, Givenchy lūpų dažų aš niekada nesu bandžiusi (esu pudrų ir skaistalų mylėtoja ir gerbėja, plius turiu kelis lūpų blizgesius iš limituotos Juodos spalvos kolekcijos), būtent todėl buvo taip įdomu išbandyti ir įvertinti rezultatą. Naujoje ROUGE INTERDIT kolekcijoje 24 lūpų dažų atspalviai ir 10 lūpų dažų pieštukų, vienas iš jų permatomas, kuris tinka prie bet kokios spalvos. Mano turimi atspalviai - 20 Wild Rose ir Lip Liner Rose Mutin 01. Lūpų dažų spalva šaltai rožinė, konsistencija kreminė, tačiau nėra sunki, dengiasi puikiai ir atrodo ant lūpų stulbinamai. Aš kiek išsigandau, nes lūpų pieštuko atspalvis buvo šiltai rožinis, o dažų - šaltai rožinis, bet viskas atrodo tiesiog tobulai gerai. Labiausiai patiko vintažinis lūpų dažų vanilės ir rožių aromatas, kuris gana greitai išgaruoja, bet puikiai jaučiasi atidarius lūpų dažų tūbelę. Lūpų dažai puikiai drėkina lūpas, išsilaiko apie geras kelias valandas. Pieštukas pinktas, o įpakavime galima rasti ir drožtuką, vienu žodžiu, gamintojas pagalvojo apie savo pirkėją.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinat, sprendžiant pirkti ar nepirkti liukso kokybės kosmetikos priemones reikia galvoti apie tai, kad geriau mažiau, bet gražiau ir kokybiškiau. O aš likau ne tik maloniai nustebinta prabangiu įpakavimu, bet ir pasakiška lūpdažio kokybe.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig