2017 m. kovo 9 d., ketvirtadienis

MAC X ROCKY HORROR PICTURE SHOW lūpų dažai (spalva Frank-N-Furter)


Kažkaip jau seniai negaunu MAC kosmetikos priemonių naujienų, todėl tenka pirkti pačiai. Esmė ne tame, kad kažkuo labai jau trūksta, tikrai to nesijaučia. Problema tame, kad norisi, ir nesvarbu kiek turėčiau raudonos spalvos lūpų dažų, pirkčiau dar ir dar, juolab, kad MAcC spalvos gražiausios, o kokybė tikrai labai gera.









Mano nuomonė:

Užburianti tobulai graži raudona spalva, būtent taip aš galiu apibūdinti Frank-N-Furter lūpų dažų atspalvį. Nereikia nei akių šešėlių, nei tobulo pravedimo, nieko... tiesiog tobulas veido tonas, ilgos blakstienos ir raudonos spalvos lūpų dažas. Be jokios abejonės, MAC pagrindinėje kolekcijoje yra be galo daug gražių matinių atspalvių, tačiau šitas kiek kitoks. Tai klasikinė raudona spalva su avietinių pagrindu, žiūrisi prabangiai, plius vizualiai balina dantis ir šviesina veido toną. MAC matiniai lūpų dažai reikalauja pieštuko, tačiau apsieinu be jo, tiesiog dažau lūpas naudojant šepetėlį. Ar matiniai lūpų dažai sausina lūpas? Aš jau pripratau, nes šitoje vietoje kompromisų nėra, arba pusiau kreminė tekstūra (kuri visiškai nesilaiko), arba sausina (tačiau išėjus iš namų į susitikimus anksti ryte ir grįžus vakare lūpų dažas būna vietoje). 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad MAC limituoto leidimo kolekcijos atrodo tiesiog pritrenkiančiai, tačiau labai gaila, kad ne visos jos atkeliauja iki Lietuvos.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig