2017 m. balandžio 11 d., antradienis

Apie Sausus plaukų šampūnus


Pagaliau grįžau namo, ačiū Dievui, pavyko nufotografuoti dar vieną drabužių derinuką, rytoj prieš vakarinius renginius, manau pavyks nufotografuoti ir antrą, na o dabar šnekame apie plaukų priežiūros pagalbininkus- sausus šampūnus.
Mano vonioje garbingą vietą seniai užima Batiste sausieji šampūnai, bet pradžioje noriu kelis žodžius pasakyti apie pačius šampūnus ir jų naudojimą. Sauso šampūno milteliai sugeria riebalus nuo galvos odos ir plaukų, tai nėra galvos plovimas, todėl su tokiomis priemonėmis geriau nepadauginti. Po sauso šampūno naudojimo, kitą dieną, galvos plovimas yra būtinumas. Tačiau tai nereali pagalba tiems, kieno plaukų šaknys riebaluojasi greitai, kas po darbo svajoja apie plaukų apimtį ir gražią šukuoseną, tai unikali galimybė į vakarėlį susiruošti per geras 20 minučių be galvos plovimo ir daugiau dėmesio skirti makiažui.

Ar visi sausi plaukų šampūnai yra vienodi? Oi, tikrai ne. Pradėsime nuo mano mėgstamiausių.

Aš esu išbandžiusi visus Batiste šampūnų variantus ir galiu drąsiai teigti, kad tai geriausias 'kaina-kobybė' pasirinkimas. Batiste turi sprendimą ir tamsiems plaukams, tai mano mamos mėgstamiausias variantas, nes jis nepalieka balkšvo sluoksnio ant plaukų. Man tai nėra aktualu, aš vis bandau šviesinti plaukų šaknis, tačiau plaukams ataugus, aš supratau šio šampūno privalumus. Dar vienas didelis pliusas, Batiste gali pasiūlyti įprastus ir mini įpakavimus. Minusai - tikrai nepastebėjau.

REF stipriausias sausas plaukų šampūnas, jo privalumas - jis labai gerai pašalina riebalus, suteikia apimties ir nepalieka balkšvo sluoksnio. Mini įpakavimas naudojasi labai taupiai, tačiau jis prieinamas tik specializuotose parduotuvėse, kaina nėra maža, tačiau jis to tikrai vertas.


Alterna Bamboo serijos sauso šampūno kaina yra kosmiška, tačiau poveikis toks pats, kaip ir mažiau kainuojančios priemonės, todėl net manęs neįtikinsi sumokėti brangiau. Tikrai neverta, plius dar labai stiprus šampūno aromatas, kuris kvepia stipriau, nei mano Montale kvepalai.

L'oreal Elvital sausas šampūnas irgi naujiena rinkoje, jis pakankamai gerai pašalina riebalus, tačiau tinka tik šviesiems plaukams. Kodėl? Nes plaukai lieka baltos spalvos, na o fotografuojant plaukus su blykste įgaunamas žilų plaukų efektas. Ačiū, daugiau nenoriu. Taip, taip, bandžiau ir šukuosi, ir įmasažuoti, tačiau sprendimas vienas - nenaudoti.


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad sausieji šampūnai negali pakeisti įprasto plaukų plovimo ir gali būti naudojami kaip SOS priemonę kartais nuo karto. Patikėkite, net pats geriausias šampūnas dirgina galvos odą ir sausina plaukus. Naudoti ar nenaudoti, priklauso tik nuo jūsų. Aš naudoju, tačiau naudoju tik geriausius.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig