2017 m. balandžio 11 d., antradienis

Belted Button Up Walker Coat


Labas rytas, mano brangieji, pradėsime nuo drabužių derinuko, kuris man pačiai labai labai patinka, nešioju savo nude spalvos lietpaltį beveik kiekvieną dieną ( jeigu oras leidžia), todėl skubu pasidalinti detalėmis su Jumis.



Aš jau pasakojau savo bloge apie lietpalčių madą, rodžiau tobulą rožinį variantą, atėjo laikas parodyti ir nude. Šį užsakiau labai labai seniai (dar žiemą) iš www.yoshop.com parduotuvės, pagaliau galiu nešioti, pagaliau pavasaris atėjo į mūsų miestą. Mano dydis M, galėtų būti ir L, nes rankovės siauros (šiltesnio megztinio po apačią neužsidėsi). Aš neužsegu lietpalčio, man patinka tiesiog surišti ir padalinti figūrą į dvi dalis, taip aš atrodau lieknesnė. Lietpalčio kokybė labai gera (na vertinant kainą, taip ir turi būti). Lietpaltis pasiūtas kokybiškai, siūlo nesimato, atkeliavo per 3 savaites iš Čekijos, tradiciškai noriu pasakyti, kad mokesčių mokėti nereikėjo.
Prie lietpalčio derinu naujus Deichmann aukštakulnius, kurie ne tik gražiai atrodo, bet dar ir patogūs (kas yra svarbiausiai). Kulnas storas, patogus, atrodo įspūdingai. Noriu pasakyti, kad visa Deichmann pavasario kolekcija man be galo patiko, ypač raudonos basutės, todėl buvo sunku išsirinkti. Bet kaip aš jau sakiau, pagrindinis kriterijus buvo 'patogumas' ir 'galimybė nešioti kiekvieną dieną'.








Nuotraukos: Sandra www.kurmanoraktai.lt

Lietpaltis - Yoshop
Avalynė- Deichmann
Džinsai, palaidinė - ZARA
Rankinė, akiniai - Michael Kors
Laikrodis - Daniel wellington, su kodu  LITHUANIANBEAUTY https://www.danielwellington.com/global/ gausite 15% nuolaida visai kolekcijai.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig