2017 m. balandžio 10 d., pirmadienis

Fashion for Breakfast


Labai apsidžiaugiau gavus pakvietimą į Fashion for Breakfast renginį. Kodėl? Tikriausiai aš viena pradėjus nuo kosmetikos apžvalgų perėjau į madingąją pusę. Taip, yra merginų rinkoje, kurios nori ir stengiasi padaryti tą patį, tačiau kol kas tai tik pradžia. Visos mano pažįstamos mados blogerės savo kelią pradėjo būtent nuo madingų įrašų ir drabužių derinukų. Kartais nuo karto jos pasakoja savo skaitytojams apie išbandytas kosmetikos priemones, bet tai būna labai rėtas atvėjis. Būkime realistais, į mane vis dar reaguoja kaip į grožio blogą, nieko nuostabaus, grožio apžvalgų bloge daugiau, tai yra faktas. Būtent todėl, pakvietimas į tokį renginį kaip savotiškas bilietas į madingąją pusę. Taip, taip, seniai einu į madingus renginius ir net važiuoju į Mados Savaites, bet pakeisti savo blogo 'paskirtį' nėra lengva.



Fashion for Breakfast renginių tipas nėra naujiena Pasaulyje, tokie renginiai vienija PR agentūras, blogerius ir gamintojus. Tai unikali galimybę supažindinti rinką su naujomis tendencijomis ir pristatyti naujienas plačiai publikai. 
Penktadienį ryte su Sandra skubėjome į 'Sugamour' pusryčių. Žinojau, kad pamatysiu visas savo drauges, gerai praleisiu laiką, plius bus galimybe susipažinti su Gabriele artimiau, nes matėmės vieną kartą realiame gyvenime, ir tai buvo labai greitai.


Aš labai dažnai einu į 'Sugamour' fotografuoti papuošalų ir laikrodžių. Jeigu laikrodis auksinės spalvos, reikia auksinių detalių, gražios aplinkos ir desertų fone, tai 'Sugamour'. 


Renginys ne renginys be dovanų. Smagu, kad dovanas leido išpakuoti iš karto, nes kitais sėdėčiau ir laukčiau renginio pabaigos. Juokauju, aš jau esu didelė mergaitė, todėl ištverčiau.

Labai gražiai supakuota dėžė, Fashion For Breakfast ant šilkinės juostos... Atidarome...


Kiehl's mėginukai, bus smagu pasiimti su savimi į keliones, nes puikiai žinote, pilstyti iš vieno buteliuko į kitą nemėgstu. 
Alaia kūno kremas ir mini kvepalai, šį brendą mačiau Kristianoje, bus proga susipažinti artimiau ir įvertinti kvapą. 
Tobulas sausainis su Rožėmis ir užrašu. Nepatikėsite, tačiau nesuvalgiau, taip ir guli, nes gražus ir valgyti gaila.
Make up Store servetėlės makiažo valymui ir mėlynos spalvos pieštukas.
BodyBoom kūno kavos šveitiklis.
H&M Beauty lūpų dažai, kreminiai skaistalai ir kreminis šešėlis. Spalvos labai gražios, lūpų dažai koralų spalvos, būtinai išbandysiu ir papasakosiu plačiau bloge.
Ieva Beauty apyrankė, nuotraukos nepadarytos, todėl nešioti negaliu, bet noriu pasakyti, patiko. Ačiū ;-)



Tačiau tai tikrai ne viskas, kol nes gėrėm kavą ir aptarinėjom dėžutės tūrinį



O kur gi mada, gali paklausti mano skaitytojai. Mada irgi buvo, smagu, kad mano seni pažįstami Make Up Stote Lietuva pristatė pavasario-vasaros tendencijas ir makiažo variantus, na o svarbiausiai, Be Like SS2017 kapsuline kolekcija.
Renginio metu trys Be Like partnerės – Gabrielė Gzimailaitė, Ieva Pauliukonytė ir Karolina Toleikytė pristatė savo kurtas sukneles, kiekvieną sukūrė po du skirtingus drabužių derinius. Rašyčiau sukneles, tačiau Ieva pristatė nuostabų kostiumą su šortais. Merginų sukurtos kolekcijos jau yra
Be Like, todėl skubėkite įsigyti...






Na o dabar kelis žodžius noriu pasakyti apie pristatytus kolekcijos modelius.


Man labiausiai prie širdies buvo Gabrielės kolekcija, nors kitų dviejų merginų modeliai buvo irgi fantastiški. Tačiau būkime realistais, Gabrielės sukneles galime užsidėti visos, maža to, atrodyti nuostabiai. Labiausiai man patiko juodas variantas, blizgančios medžiagos nėra mano mėgstamiausių sąraše, tačiau švelnios nude spalvos suknelė idealiai tiks išleistuvėms ir ypatingoms progoms.



Ievos kolekcijoje buvo daugiau atspalvių, kas tikrai džiugina. Labai patiko žalios spalvos modelis (su apnuogintais pečiais, kuris šį sezoną tikrai ant bangos). Aš puikiai suvokiu, kad Ieva ir sportas neatsėjami dalykai, todėl kostiumėlis ant jos figūros atrodo tobulai. 


Karolinos kolekcija atrodo įspūdingai, V formos iškirptiems ir švelnios spalvos. Man labai patinka Karolina, jos charakteris ir įvaizdis. Šitos suknelės atspindi tai puikiausiai, suknelės drąsios, aptemptos, ryškios, parodo kiekvieną kūno liniją ir privalūmą. Ar galėčiau taip apsirengti? Tikriausiai turėčiau kelis mėnesius nieko nevalgyti, ne mažiau. Juokauju, tačiau būkime realistais, tokioms suknelėms reikia tobulos figūros.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tikrai patiko ir buvo smagu, tokių renginių reikia, organizatoriai žadėjo tęsti savo darbą ir susitikti su mumis jau kitą sezoną.


Nuotraukos: Aš ir Simona Valiuškytė













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig