2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

Botanicals Safflower


Prieš gerą mėnesį gavau pakvietimą į Rygą, sudalyvauti L'oreal Botanicals plaukų priežiūros priemonių pristatyme. Kaip jau supratote, gavome dovanų. Esme tame, kad pasirinkti produktų testavimui mes negalėjome, dovanos buvo visoms vienodos. Šiandien mano pasakojimas apie tai, kaip bandžiau įvairias būdais naudoti Safflower plaukų priežiūros liniją ir koks gavosi rezultatas.











Mano nuomonė:

Be ilgų aprašymų noriu pasakyti, kad Safflower plaukų linija skirta sausiems ir pažeistiems plaukams.  Ar visų plaukai yra sausi ir pažeisti? Tikrai ne, todėl visiškai nelogiška sudėti visoms vienodas priemones. Dar prieš gerą pusmetį priemonės man puikiai tiktų, tačiau dabar mano plaukai tikrai atsigavo, galiukai dar sausoki, tačiau prie šaknų plaukai linkę riebaluotis labiau. 
Noriu pasakyti, kad priemonių sudėtyje nėra silikonų, dažyklių ir t.t., sudėtis kaip ir gera, kvapai nuostabūs, konsistenijos puikios. Bet netinka ir viskas. Šampūnas gana tirštas, perlų spalvos, naudojasi taupiai, pūtuoja gerai, nesausina plaukų ir pašalina nešvarus švelniai. Pats buteliukas su patogia pompa, todėl naudoti vienas malonumas. Naudojant su kiek lengvesniu kondicioneriumi rezultatas tikrai džiugina. Plaukų kaukė sviesto tirštumo, riebios ir turtingos konsistencijos. Patikėkite, bandžiau susidraugauti, bet nepavyko. Po naudojimo plaukas praranda blizgesį, apsunkintas ir lyg neplautas, vis bando suktis, nors aš bandau jį tiesinti. Vienu žodžiu, tikrai ne mano plauko tipui skirta priemonė. Vienintelis teigiamas dalykas - kaukė pašviesina plaukus, po naudojimo plaukai vienu tonu šviesesni. Negaliu pasakyti kodėl, bet tai yra faktas. Tai reiškia tik vieną, kaukė nesaugo spalvos. Man toks rezultatas tiko, nes noriu vis gi kiek šviesesnių plaukų, bet jeigu mano plaukų atspalvis būtų pilkas, o po kaukės naudojimo pilkumas dingtų, aš tikrai nepasidžiaugčiau.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad geriausiai perkant bet kokias plaukų priežiūros priemones rinktis tas, kurios skirtos jūsų plaukų tipui. Tikiu, kad priemonės dažytiems plaukams man tiktų labiau, nes turimas purškiklis tobulas, bet apie jį papasakosiu kitą kartą.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig