2017 m. balandžio 5 d., trečiadienis

Daniel Wellington Classic Petite Collection


Paskutiniu metu manęs nepalieka toks jausmas, kad jeigu darau nuotraukas, tai vien laikrodžiai. Jau sapnuoju laikrodžių kompozicijas ir gerus kadrus. Vienu žodžiu, jeigu kas mėgsta laikrodžius, tai aš. Jeigu ką mėgsta laikrodžių kompanijas, tai tikrai mane. Aišku, visiems neįtiksi, tačiau aš kiekvieną kartą bandau pajausti ir suprasti laikrodžio dizainą, bandau sudėlioti tokią kompoziciją, kad jį geriausiai parodytų ir pabrėžtų laikrodžio dizainą, bei stilių. Šį kartą ant mano rankos Daniel Wellington Classic Petite Collection laikrodis, apie kurį jau pasakojau bloge, tačiau nenustoju nešioti, o todėl nenustoju ir šnekėti.


Aš manau tos dvi raidės DW užvaldė visų madingų žmonių širdis, jų Instagram puslapis - mano didžiausias įkvėpimas kurti, tobulinti fotografavimo meną, bei ieškoti kitų įrangos sprendimų. Tačiau šį kartą nusprendžiau jau galvoti apie keliones. Taip, taip, labai noriu grįžti į Rodos salą. Nors kelionę jau nupirkta, o keliaujame į Turkiją, manau tikrai atrasiu laiko ir rudenį nukeliausiu į Rodą. Laikrodis tiksi ir skaičiuoja minutes, todėl laukti atostogų liko visai nedaug, o laukti kur kas smagiau, kai ant tavo rankos stilingas sidabrinės spalvos Daniel Wellington Classic Petite Collection laikrodis. Tai tikrai ne pirmas, o svarbiausiai ne paskutinis laikrodis iš DW mano kolekcijoje, tačiau jau žinau, kad pati pirksiu kelias NATO apyrankes vasarai tam, kad pakeisti turimų laikrodžių stilių, na o keisti apyrankes labai paprasta, tą padaryti gali kiekvienas.

Noriu priminti, su kodu LITHUANIANBEAUTY https://www.danielwellington.com/global/ gausite 15% nuolaida visai kolekcijai.















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig