2017 m. balandžio 5 d., trečiadienis

NYX LIP LINGERIE Skysti matiniai lūpų dažai


Tikriausiai net nereikia sakyti, kad man labai patinka NYX kosmetika dėl savo kokybės, spalvų pasirinkimo, prieinamumo ir kainos. Negaliu pasakyti, kad NYX LIP LINGERIE matiniai skystieji lūpų dažai buvo mano favoritai. Tiesą sakant, kiek bandžiau atspalvių, vis nepataikydavau. Aišku, kiekvienam savo, tačiau labai šviesios spalvos arba ryškiai pilkos šaltos spalvos lūpų dažai žiūrisi labai keistai, netinka kiekvienai dienai. Tačiau neseniai gavau NYX naujienas, tarp naujienų buvo du nauji atspalviai, todėl turėjau galimybę išbandyti ir įvertinti pati vieną iš populiariausių ir geidžiamiausių naujienų.




Skysti matiniai lūpų dažai
Pasinerkite į kai ką gundančio su lūpų dažais Lip Lingerie - mūsų naujus besvorės tekstūros skystus lūpų dažus pliušiniu matiniu paviršiumi. Plati nude atspalvių gama neabejotinai patenkins net išrankiausius poreikius, o kreminė tekstūra suteiks lūpoms putlumo.

Kaina: apie 9 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt ir NYX parduotuvėje Vilniuje, PC Panorama







Mano nuomonė:

Įpakavimas standartinis, aplikatorius patogus, pailgas ir leidžia nudažyti lūpas lygiai be pieštuko pagalvos. Aš jau supratau, kol googlinau Lingerie atspalvius, kad exotic vienas iš populiariausių, būtinai išbandysiu ir jeigu patiks nusipirksiu, o kol kas šnekame apie nude atspalvį Bustier. Tai rudas tamsus atspalvis, su kiek violetiniu, kiek bordo pagrindu. Atspalvis nėra įprastas, tačiau ant lūpų atrodo nuostabiai, manęs visi spėjo paklausit apie lūpų blizgio atspalvį. Lingerie sausina lūpas vidutiniškai, negaliu pasakyti, kad sausina taip, kaip tai daro MAC. Su MAC susilyginti sunkoka, tačiau išsilaiko geras 5-6 valandas, valgyti ir gerti galima, blizgesys lieka ant lūpų (tačiau lūpų viduriukas kiek susivalgo).
Ar man patiko? Prisipažinsiu, parduotuvėje išsirinkti tinkamą spalvą buvo sunku, būtent todėl nepirkau, bet pagaliau gavau testavimui kelis atspalvius, iš 3-jų turimų naudojamas tik vienas, tačiau dabar jis vienas iš mėgstamiausių.

PR sample










SHARE:

2 komentarai

  1. Man per rengini buvo uztepe lingerie kazkoki nude atspalvi tai ziauriai nepatiko jo kazkoks keistas lipnumas...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau atspalvių kokybė gali skirtis, nes naudojai skirtingi pigmentai. Aš irgi pamenu, kad parduotuvėje man nepatiko nei vienas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig