2017 m. balandžio 6 d., ketvirtadienis

Kosmetinė su savimi


Labas rytas, mano brangieji, aš rašau apie viską, tik ne apie kosmetiką. Laiku prisiminiau, kad šiandien ketvirtadienis, todėl bus Beauty talk rubrika. Tiesą sakant, aš net savaitės plano parašyti negalėjau, nes darbų ir renginių, tiek, kad suplanuoti įrašus be galo sunku. Plius norisi pasakoti apie viską, tik ne apie tai, apie ką reikia ir buvo suplanuota, gal mane pavasaris taip veikia? Nežinau, tačiau šį kartą apie kosmetiką, o jeigu tiksliau, apie kosmetinę su savimi į Riga Fashion Week.



Aš esu labai pragmatiškas žmogus, tačiau kraunant kosmetikos priemones į lagaminą pasiimu žymiai daugiau nei reikia. Logiška, geriau daugiau, nei mažiau. Niekas nežino, kokia situacija galėtų atsitikti,  gal prie viešbučio nebus šalia kosmetikos parduotuvės ir reikės spręsti problemą turimomis priemonėmis.
Šį kartą irgi pasiėmiau ne viską, neturėjau nagų lako valiklio. Nulakavau nagus tamsiai bordo spalvos laku, po dienos (nežinau, ar taip vanduo paveikė, ar stresas), tačiau pusė nagų tiesiog nusilupo (ko niekada nebuvo). Nagų lako valiklio nėra, nagai atrodo tragiškai, parduotuvės šalia irgi nerasta. Ačiū Dievui, nuėjau į grožio saloną, ten kur vykdavo mados pasirodymai ir paprašiau nuvalyti nagus. Geriau be manikiūro, negu su baisiu. Todėl būtina apgalvoti visas įmanomas situacijas keliaujant į mados renginius.

Taigi pereiname prie pačios kosmetinės:


Aš nesu didelė mėgėja pilstyti iš vieno didelio įpakavimo į mažus kosmetikos priemones, todėl atidedu mini įpakavimus kelionėms. Taip sutaupoma vieta ir vietoje didelio įpakavimo plaukų šampūno, galima pasiimti dar vieną porą aukštakulnių.

Nashi argan tobulos plaukų priežiūros priemonės, todėl jos pastoviai keliauja su manimi. Kai nėra laiko tiesinti plaukų, užtenka tik papurkšti balzamo ir tobula šukuosena garantuota.

Alterna Bamboo suteikia plaukams apimties nuo pat šaknų, aišku, kaina nėra humaniška, pati tikrai nepirkčiau, tačiau gavau testavimui, todėl galiu sau leisti.

Kerastase plaukų lakas man visiškai nepatiko, vienintelis pliusas - mini įpakavimas, tačiau ir tai neverta. Lakas sulipina ir iš sausina plaukus, jie tampa trapūs ir sunkiai iššukuojami. Nerekomenduoju, nebent norisi šalmo ant galvos.

REF sausas plaukų šampūnas mano atradimas, jis tobulas, geriausias iš visų turimų. Jis beveik nepalieka baltojo pudrinio sluoksnio, idealiai susitvarko su riebalais ir greitai atgaivina plaukus, plius suteikia apimties.


Be Korėjietiškų veido kaukių, kurios jau aprašytos bloge, su manimi keliavo Kiehl's veido prausklis su medetkomis. Tiesą, manau reikia paminėti, kad su manimi pastoviai keliauja (nors aš ir namuose naudoju) Make Up Eraser servetėlė. Tai patogiausias ir greičiausias būdas nuvalyti kosmetikos priemones, vandeniui atsparų tušą ir matinius lūpų dažus greitai ir švariai, plius servetėlė užima labai mažai vietos. Aš naudojau MAC kosmetiką, todėl po servetėlės, dar naudojau ir Kiehl's prausiklį.

Veido priežiūrai aš pasiėmiau Lancome mini įpakavimus, daugiau dėmesio paakių odai su Lancome Genefique, o veido poras ir nelygumus maskavome su Visionnaire serumu (kuris OMG koks silikoninis, tačiau proginiams makiažas jį naudoti ypatingai gerai, jeigu norisi labai lygaus veido ir baby doll įvaizdžio)

Kas miega važiuojant į keliones? Nebent į Turkiją, tačiau tai Rygą, nors naktinis gyvenimas mane domina mažiausiai, norisi padaryti kaip įmanoma daugiau, todėl mano kosmetinėje GlamGlow Dream Duo naktinė veido kaukė, kuri tikrai tobula, stabdo naudoti pastoviai tik labai aukšta kaina.


Mano vieni iš mėgstamiausių YSL Black Opium kvepalai keliavo su manimi. Nors visi sako, kad profesionalai į mados renginius nesikvepina. Pilnai sutinku, sunku išsėdėti visą vakarą kai iš visų pusių kvepia skirtingais kvepalais. Aš kvepinausi iš pat ryto išeinant iš viešbučio, todėl vakare kvapas nebuvo jau toks stiprus, o skambėjo tik tai fone.


Jeigu jau stiprių kvapų negalima, galima pasiimti su savimi skaniai kvepiančias kūno priežiūros priemones, tegul tai būna PUPA Winter Rose.


Dekoratyvinės kosmetikos mano kosmetinėje tikrai nemažai, didžiausią dalį užima MAC, na o be Sigma šepetėlių aš niekur niekada nekeliauju.


Jeigu važiuoju į renginius, su manimi keliauja dvi MAC Studio Fix kreminės pudros, tamsus ir šviesus atspalvis. Taip aš sutaupau laiko darant kontūravimą. plius galima sumaišyti tokį atspalvį, kokio reikia.

Naujiena mano kosmetinėje - MAC Pro LongWear kompaktinė pudra, nežinau, ar patinka, jausmas labai keistas. Tikriausiai nepataikau su šepetėliu.

Mano mėgstamiausias higlightetis MAC Soft nad Gentley, na o makiažo fiksavimui naudoju MAC FIX+


Tobuliausias makiažo pagrindas Smasbox Photo Finish sugebėjo susidraugauti net su MAC pudroms, dievinu jį.

Maskuoklių paletė iš MAC. Kodėl iš MAC, o ne L'oreal ir Maybelline? Neturiu aš tų problemų tiek, kad man reikėtų žalio ar violetinio maskuoklio. Plius tokios spalvos nors ir nusidažo su kremine pudra, tačiau foto grafuojant su blykste veidas atrodo baltas baltas, todėl atsargiai.

Dar viena tobula priemonė iš Smashbox, kurią galiu rekomenduoti kiekvienam, tai kontūravimo paletė. Nors šepetėlis skirtas kontūravimui visiškai neprilipo ir aš naudoju savo, tačiau paletės spalvos tobulos. Šaltas rudas atspalvis labai retas atvejis, todėl kas ieško būtent tokio, labai rekomenduoju atkreipti dėmesį.

Šį kartą su manimi keliavo dvi šešėlių paletės: Urban Decay ir The Balm. UD turi labai gražius oranžinius ir bordo atspalvius, na o The Balm baltas atspalvis mano mėgstamiausias. Noriu priminti, kad abi paletės matinės, puikiai sklaidosi ir tobulai atrodo.



Na ir smulkmenos. Aš paminėsiu tik kelias priemones, kurios man atrodo reikšmingos:

Nars super Orgasm skaistalai. Aš dievinu raudonos spalvos MAC lūpų dažus, todėl skruostų be atspalvio palikti tiesiog negalima, kas geriausiai atrodo? teisingai - Nars super Orgasm, nors auksinės spalvos blizgučiais atrodo matomai, nieko baisaus, tai vakarinis makiažo variantas.

NYX Jombo baltos spalvos pieštukas tobuliausią priemonė Ever, aš pieštuką naudoju vietoje akių šėšelio pagrindo. Makiažas atrodo ryškiau ir baltas šešėlis jau akinamai baltas.

Antakiams aš naudoju kelias priemones: NYX naują antakių pieštuką Eyebrow Poeder Pencil (Ash Brown), L'oreal Brow artist gelį ir PUPA baltos spalvos pieštuką antakių linijai paryškinti (iš pavasario kolekcijos, spalva 003)

Aš nelabai mėgstu akių pravedimus, todėl mano kosmetinėje du variantai: jeigu yra pakankamai laiko - L'oreal Ultra Precisiion, jeigu nėra laiko - Douglas Charming Eyes (juodos spalvos pieštukas).

Lūpų dažai ir blizgiai - MAC, geriausias variantas kai reikia visą dieną pamiršti apie lūpas ir jų spalvą. Taip, sausina, tačiau kito pasirinkimo tiesiog nėra.

Kartais man reikia dar ir lūpų pieštuko, su manimi keliavo Chanel raudonas 57 ir Make up Factory nude spalvos, 17.

Tai viskas, ką norėjau pasakyti apie savo kelioninę kosmetinę, dauguma priemonių pasitvirtino, tačiau visiškai neturėjau laiko labai sudėtingiems makiažmas todėl blakstienų neklijavau, naudojau YSL tobulą blaketinų tušą, nuo kurio blakstienos atrodo labai ilgos, tankios ir gražios, ir kuris deja, nepateko į kadrą.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig