2017 m. balandžio 6 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Šiandien ketvirtadienis, todėl laikas jūsų mėgstamai rubrikai Beauty Talk. Praeitą savaitę rubrikos parašyti nepavyko, todėl stengiamės tai padaryti šį kartą. Juolab kad oras buvo nuostabus, jau mačiau begalybę gražių drabužių derinukų ir atsiliepimų apie išbandytas kosmetikos priemones merginų bloguose. Geriame kavą kartu ir skaitome geriausius iš geriausių.





Beauty talk rubriką noriu pradėti nuo Živilės drabužių derinuko. Mano akims labiausiai patiko kaip aplinkos fonas priderintas ir papildo drabužių derinuko atspalvius.



Man labai patinka Martinos stilius ir gebėjimas derinti įvairius drabužius. Ne, aš taip tikrai nepasirengčiau, tačiau mano akys džiaugiasi. Tobulas pasirinkimas, labai gražios nuotraukos.



Nors Darja, kol manęs nebuvo, sugebėjo paskelbti N naujų įrašų, šitas drabužių derinukas mano mėgstamiausias. Spalvos suderintos puikiai, o Darjos plaukai atrodo nuostabiai. Aš vis sprendžiu savo galvoje dilemą, nudažyti man plaukų galius su Colorista ar ne.


Pavasaris ateina su naujais batais. Sandros drabužinės papildymas iš Tamaris. Prisipažinsiu, juos batus pirma pamačiau aš, nuliūdau, kad užsakiau kitus. Bet mano irgi labai labai gražūs, beliko tik padaryti nuotraukas.


Žinote, be ko neįmanomas blogas? Be foto aparato. Aš pati labai ilgą laiką fotografavau su telefonu, pati sau sakiau, kad kokybė gaunasi gera ir viskas tinka. Bet kaip aš klydau. Aišku, foto technika labai didelės investicijos, tačiau vertos. Simonos naujas pagalbininkas vlogų filmavimui Olympus. Skaitome plačiau jos bloge...


Ingai padarė tobulą MAC makiažą, aš jau pati paprašiau naudojamų produktų sąrašą, nes tie raudoni šešėliai (pasirodo skaistalai) atrodo super gerai. Jeigu ir tau įdomu, daugiau nuotraukų ir pilnas naudojamų priemonių sąrašas laukia Ingos bloge.


Gema jau ruošiasi pavasariui, testuoja naujus L'orea lūpų dažus ir nusipirko akinamo baltumo Converse. Daugiau smulkmenų ir gražios nuotraukos jos bloge.



Absentta bloge naujas drabužių derinukas, suknelė graži, o rankinė dar gražesnė. Tikrai mano skonio.


Apie mėnesio mėgstamiausius skaitome Modestos bloge. Dievinu avokadus, tačiau avokadas į mano gyvenimą atėjo iš Instagram nuotraukų, nusprendžiau panaudoti avokadą nuotraukoms irgi, tačiau skonis buvo pasakiškas, todėl dabar perku ir valgu pastoviai.


Kur aš norėčiau sutikti pavasarį? Kopenhagoje. Man net šiurpuliukas per kūną perėjo nuo nuostabių Enrikos nuotraukų. Labai gražus ir spalvingas miestas.



Kotryna testuoja Urabn Decay lūpų dažus. Nors mano mėgstamiausias atspalvis tamsiai violetinis, juodas atrodo labai gundančiai.


Aš irgi gavau Essence ir Catrice naujienas, atrodo tikrai labai įdomiai ir gundančiai, tačiau laiko net padaryti nuotraukas visiškai nėra. Kas belieka? skaityti kitų blogerių įrašus. Jūsų dėmesiui Karolina ir jos nuomonė.


Tobuli PUPA kreminiai akių šešėliai ir Evos nuotraukos. Aš turiu kelis atspalvius, prisipažinsiu, naudoju ne taip dažnai, todėl po šio įrašo eisiu ir ištrauksiu iš stalčiaus ir įdėsiu į kosmetinę.


Apie šepetėlius skaityti visada įdomu, bent jau man. Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Make up revoliutios, na iš nuotraukų atrodo tikrai tobuli ir kokybiški.


Kuo daugiau atsiliepimų, tuo geriau, taip lengviau išsirinkti geriausią ir sau labiausiai tinkantį kosmetikos produktą. Aš jau spėjau papasakoti apie Kinetics nagų lakus, dar viena nuomonė Gretos bloge.


Vienintelį dalyką kurį pastoviai pati perku iš Dove - tai Summer Revived losjoną, kuris suteikia kūnui švelniai rudą atspalvį. Plačiau apie losjoną skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge.


Man labai dažnai taip būna, pažiūriu į kitų blogerių nuotraukas ir "oi', aš irgi gi turiu. Kol aš dar nežinau kurią paletę bandyti pačiai, o kurią padovanoti skaitytojams, jūsų dėmesiui Erikos nuomonė ir nuotraukos.


Tušų šį mėnesį buvo tikrai daug, visokių visokiausių, įvairių įvairiausių. Aš manau po geros savaitės reikės parašyti Beauty Talk tik apie blakstienų tušus, na o kol kas skaitome Salomėjos įrašą bloge apie Sensilis. 


Aš jau esu mačiusi kai šituos matinius Gosh lūpų blizgius gamino Gosh kosmetikos fabrike. Smagu, kad Viktorija jau išbandė ir pasakoja savo blogo skaitytojams apie naujienas.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig