2017 m. balandžio 6 d., ketvirtadienis

Pasimatuok madą su Reserved



Aš tiesiog Dievinu Internetines parduotuves, sėdi sau ant patogios sofos namuose, geri skanią kavą su pienu, fone mėgstama TV laida  o tu su kompiuteriu ant kelių jau renkiesi naujus madingus drabužius. Būtent apie Internetines parduotuves rašau savo bloge dažniausiai. Šiandien iš tikrųjų irgi, tačiau pradžiai - RESERVED parduotuvė PC Ozas, kur apsilankiau vakar ir jau spėjau pamatyti madingiausias pavasario tendencijas ir kaip sakant 'pasimatuoti madą'.



Prisipažinsiu, aš niekada nebuvau RESERVED  parduotuvės gerbėja, mano drabužinėje iš ten nėra nei vieno drabužio. Dabar įsivaizduojate mano nuostabą, kai parduotuvėje aš pamačiau be galo ir krašto stilingų ir gražių drabužių. Čia tau ne ZARA, kur keli pasisekę drabužių modeliai jau gyvena tavo draugių ir pažįstamų drabužinėje. RESERVED pasirinkimas labai didelis, na o aš net nežinojau ką noriu matuotis. Ne, meluoju, žinojau, labai norėjau pasimatuoti ryškiai rožinės spalvos lietpaltį. Užduotį ir norą aš įgyvendinau, rezultatas teksto apačioje.
Na o kol kas šnekame apie RESERVED  Tai ne tik madingiausios tendencijos ir didelis asortimentas, tai ir labai platus dydžių pasirinkimas, plius drabužiai visai šeimai: merginoms (man ir tau), vaikams, vyrams. Parduotuvėje galima rasti labai daug skirtingų aksesuarų, akinių, avalynės, bei miego drabužius.



Kodėl aš pradėjau šnekėti apie internetines parduotuves? Nes RESERVED jau tokią turi: 


Na o aš pačioje parduotuvėje jau spėjau suprasti kokio dydžio man reikia, todėl drąsiai galėsiu užsakinėti drabužius iš ten, o svarbiausiai daryti tai kaip įprasta, ant savo sofos.


Šnekant apie madingiausias tendencijas noriu pasakyti, kad baltos spalvos marškiniai  viena iš tobuliausių ir man labiausiai patinkančių tendencijų. Kaina maža, derinti paprasta, tai toks tipinis basic drabužis, kuris privalo būti kiekvienoje drabužinėje. Žinote, kas yra svarbiausia? Kokybė.
Man patiko toks, toks ir toks variantas.



Chaki spalva nepalieka podiumų, tai ne tik militarinio tipo švarkai ir ilgi marškiniai, tai ir kelnės, sijonai ir lengvos striukės.




Prie išsiuvinėtų marškinių ir platėjančių rankovių aš sustojau ilgam. Noriu, noriu ir dar kartą noriu. 
Būtinai nusipirksiu juodai-baltą languotą variantą ir parodysiu kaip galima derinti marškinius su įvairiomis kelnėmis ir sijonais. Plius mano drabužinėje nėra tokio tipo marškinių, todėl pirkti galima drąsiai. 






Grįžtant prie avalynės, aš nuo pamatyto pasirinkimo net žagtelėjau, nes batų buvo įvairių: nude spalvos aukštakulniai, mėlynos basutės su sidabriniu kulnu, raudonos spalvos sportbačiai







O gal vis gi pasiduoti patogumui, švelniai rožinės spalvos balerinos tikrai niekada neišeis iš mados, o kojoms bus tikrai patogu, Toks variantas idealiai tinka tiems, kas mėgsta savaitgalį pasivaikščioti po senamiestį.



Kaip aš jau sakiau, parduotuvėje galima rasti ne vien drabužius, čia ir gražios sagos, ir laikrodžiai, ir tobulos rankinės. 




Pamenate, pasakojau apie savo norą pasimatuoti rožinės spalvos lietpaltį? Viskas įmanoma



Na švelniai mėlynos spalvos basutės nepaleidžia manęs, man jos taip patiko, kad tiesiog negaliu. Prie drabužių derinuko aš pasirinkau Nude spalvos matinius klasikinius aukštakulnius, bet apie basutes vistiek galvoju.







Mano drabužių derinuko detalės:


Na ir svarbiausia, kol aš ieškojau nuorodų internetinėje parduotuvėje į tuos drabužius, kurie man patiko, laikas sustojo. Garbės žodis, rašiau šį įrašą kaip niekada ilgai, nes užmiršdavau ką darau. Na kur jau, tiek gražių drabužių vienoje vietoje. Tiesą sakant, net nežinojau, kad Reserved būna kvepalų, telefonų dėklų ir skėčių. 

Tikiuosi mano atrinktos pavasario tendencijos Jums patiko, aš labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į šį rožinės spalvos lietpaltį. Tos rankovės, ech, tos platėjančios ir surišamos rankovės....












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig