2017 m. balandžio 7 d., penktadienis

L'ORÉAL PARIS BOTANICALS Coriander Strength Cure, stiprinamasis eliksyras nusilpusiems arba ploniems plaukam


Laba diena, mano brangieji, dauguma draugų manęs vis klausinėja apie  L'ORÉAL PARIS BOTANICALS plaukų priežiūros priemones. Matyt, tai tikrai buvo viena iš geidžiamiausių naujienų rinkoje ir įdomiausių plaukų priežiūros priemonių. Aš negaliu pasakyti, kad spėjau sudaryti nuomonę apie visas išbandytas priemones, nes su geltonos linijos (Safflower) plaukų kaukę ir kremu susidraugauti taip ir nepavyko. Tačiau iš pirmo žvilgsnio visiškai nepatikęs produktas, stiprinamasis eliksyras patiko labiausiai. Šiandien bloge šnekėsime būtent apie jį.




Botanicals Coriander Strength Cure stiprinamasis eliksyras papildo Botanical liniją kalendrų sėklų aliejumi.
Blizgus, pieno konsistencijos tirpalas buteliuke su lašintuvu – tikras malonumas gležniems plaukams.
Botanicals Coriander Strength Cure Hair stiprinamasis eliksyras – tai unikali nenuplaunamoji plaukų priežiūros priemonė, sauganti plaukus nuo kasdienio kenksmingo aplinkos poveikio ir kartu stiprinanti galiukus. Visa tai papildo gaivus, įkvepiantis aromatas.






Mano nuomonė:

Kodėl iš pirmo žvilgsnio stiprinamasis serumas man nepatiko? Aš mėgstu plaukų aliejukus ir kiek riebesnes plaukų priežiūros priemones su silikonais, na o skystas vandeningos konsistencijos ir baltos spalvos su labai stipriu kvapu serumas didelio įspūdžio po pirmo pabandymo nepadarė. Labai džiausiuosi, kad daviau priemonei dar vieną galimybę, nepatikėsite, patiko rezultatas. Jeigu visos priemonės su silikonais riebina, tačiau glotnina plauką, šitas serumas glotnina, suteikia stangrumo, tačiau neriebina ir neapsunkina plaukų. Gamintojas teigia, sudėtyje nėra silikonų, būtent todėl efektas toks. Aš naudoju priemonę tiek ant sausų, tiek ant šlapių plaukų, didelio skirtumo nepastebėjau. Vienu žodžiu, padauginti neįmanoma. Po naudojimo plaukas lyg tai pripildytas drėgmės ir atrodo sveikiau, tačiau nepraranda apimties ir sveiko žvilgesio. Įpakavimas plastikinis, pipetė irgi plastikinė. Vienas dalykas, dėl kurio turiu įspėti, kai labai stiprus žolelių kvapas, kuris patiks ne kiekvienam, o išsilaiko plaukuose gana ilgai. Tačiau poveikis ir rezultatas, man asmeniškai, patiko net labai, todėl su kvapo teko susidraugauti.

Ar rekomenduoju? Jeigu ieškote papildomos plaukų priežiūros priemonės, kur nėra silikonų, kuri glotnina plaukus, suteikia jiems žvilgesio, bet nepasunkina, tikrai taip. Minusas - priemonė neapsaugo plaukų nuo karšio ir turi labai stiprų kvapą.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig