2017 m. balandžio 12 d., trečiadienis

Hit Colour and Tassels Design Backpack


Tikriausiai prisiminate, kad vis norėjau užsakyti kuprinę. Paskutiniu metu, man kuprinė ne madingas aksesuaras, o patogus sprendimas, nes reikia kažkokiais būdais nešioti foto aparatą, o jis užima labai daug vietos ir gana sunkus. Foto aparatams skirtų kuprinių ir dėklų pilna, tačiau su tokiais į renginius neeisi (aš gi blogerė, o ne fotografė), todėl reikėjo ieškoti stilingo sprendimo. Pagaliau radau tokį iš www.yoshop.com


Lietuviško oro nesuprasi, tai šilta, tai šalta, tai lietus, tai sniegas. Todėl vakar iš spintos buvo ištraukas šiltas paltas, kurį jau rodžiau žiemos pradžioje. Būtent dabar jam pats laikas, nes šalta, tikrai šalta. Nereikia dėl mados gadinti sveikatos, peršalti tokiu oru labai lengva, o sirgti niekas nenori. Būtent todėl labai rekomenduoju apsirengti kiek šilčiau.
Bet grįžtame prie kurpinės, labai patiko pats kuprinės modelis, atrodo gražiai ir stilingai. Aplikacija su akiniais ir raudonomis lūpomis primina mane, dievinu raudonos spalvos lūpų dažus. ;-) Borodo spalvos avalynę priderinau būtent prie kuprinės lūpų, na ir dar savo nudažiau panašiu atspalviu, manau gavosi labai stilingai, šiltai ir praktiškai. 








Paltas - SheIn 
Palaidinė, džinsai - ZARA
Avalynė - Asos
Laikrodis - KOMONO
Kuprinė - Yoshop









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig