2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Reserved & Shop Online


Pagaliau, pagaliau šnekame apie internetinę parduotuvę Reserved. Aš manau gyvenimas tikrai pasikeitė į gerąją pusę į rinką atėjus internetinei prekybai. Dabar užsakyti norimus drabužius tapo labai lengva, namuose be skubėjimo ir panikos, apgalvotai išsirenki norimus drabužius, užsakai ir gauni su kurjeriu namo po kelių dienų savo užsakymą. Kas galėtų būti paprasčiau ir geriau?



Patikėkite, aš anksčiau labai vengdavau pirkti internetinėse parduotuvėse, nes man atrodė tai nėra saugu, reikia turėti pinigų banko kortelėje, reikia tiksliai žinoti savo dydį, kompiuteris gali neteisingai perduoti spalvas (nes kaip mes jau žinome, net pilkas atspalvis turi begalybę atspalvių). Tačiau jau seniai praktikuoju pirkimą internetu iš užsienio parduotuvių, vienintelis minusas - reikia ilgai laukti siuntų ir, būkime realistais, kartais nuo karto sumokėti muito mokesčius ir PVM tarifą. 

Pirkit iš Lietuvos internetinių parduotuvių kur kas lengviau ir paprasčiau, siuntos atkeliauja žaibišku greičiu, pristato kurjeris, galima drąsiai gražinti netikusias prekes.

Prisijungti prie Reserved & Shop Online lengva, aš esu naujas klientas, todėl užpildau anketą.


Dažniausiai bijome, kad po registracijos tokiose parduotuvėse tavo elektroninis paštas sprogs nuo Spam tipo laiškų: nuolaidos, akcijos, išpardavimai ir t.t.  RESERVED jeigu norite, galima atsisakyti naujienų, tikrai nieko negausite. Na, o aš noriu daugiau informacijos apie akcijas, nes dažniausiai tai puiki galimybė nusipirkti norimą drabužį ar aksesuarą pigiau.


Apsipirkti čia paprasta, Reserved & Shop Online gali pasiūlyti patogią paieškos sistemą, kurioje galima ieškoti norimo drabužio pagal raktinį žodį, pvz. džinsai, sijonas, rankinė ir t.t.

Tikriausiai nieko naujo nepasakysiu, tačiau sėdint prie kompiuterio praleidžiu beveik visą dieną, todėl ieškoti drabužių akimis internetinėje parduotuvėje man sekasi kur kas geriau, nei realioje parduotuvėje. Į parduotuves aš irgi važiuoju, tačiau ten ne visada galima surasti tai, ko ieškai, būna daug žmonių, vyras jau pavargo ir nori namo, matuotis nėra noro, laikas spaudžia. Perkant internetu aš turiu galimybę apsvarstyti savo užsakymą, sugalvoti, ką ir kaip derinsiu (puikiai žinome, jeigu galvoje perkant naują drabužį nėra minimum dviejų drabužių derinių, tikriausiai pirkti nereikia, nes sunkiai priderinami drabužiai tarnauja vieną sezoną, kartais trumpiau), neskubėti su pasirinkimu, nedaryti sprendimo čia ir dabar, sudėti norimus drabužius į pirkinių krepšelį ir dar kartą apgalvoti. 


Dar viena baimė perkant internetinėje parduotuvėje "nepataikyti su dydžiu". Aš jau turiu tiek patirties, kad sugebu nusipirkti avalynę internetu be didelių problemų, dažniausiai dydžiai atitinka. Manau būtent gera patirtis ir skatina mane užsakinėti dar ir dar. Plius vyras nemato kiek drabužių nupirkta ir kiek pinigų išleistą. Juokauju. Na, o jeigu rimtai, Reserved & Shop Online galioja 30 dienų nemokamo drabužių grąžinimo garantija, todėl net jeigu ir nepataikysite su dydžiu, nieko baisaus tikrai nebus.


Išsirenkame norimą drabužį, nustatome savo dydį ir perkame. 



 Parduotuvėje galioja nemokamo pristatymo akcija jeigu užsakymas didesnis negu 50 EUR, jeigu suma yra mažesnė, pristatymo kaina 3,95 EUR. Taupant pinigus, galima pasirinkti 'noriu pasiimti užsakymą parduotuvėje'


Apie tai, ką aš nusipirkau, kaip greitai gavau užsakymą ir į kokius drabužius rekomenduoju atkreipti dėmesį pašnekėsime jau netrukus.



Apibendrinant noriu pasakyti "ačiū" tam žmogui, kuris sugalvojo internetines parduotuves, jos taip sutaupo laiko ir palengvina gyvenimą. Labai rekomenduoju pradėti nuo  Reserved & Shop Online, nes gera patirtis užsakant pirmą kartą labai svarbu.

Dar vienas pliusas ir argumentas kodėl verta pirkti innternetu,  paštu po registacijos gavau 10% nuolaidą visam asortimentui.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig