2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Madingos tendencijos su https://www.yoins.com





Nors mano drabužinėje avalynės pavasariui ir vasarai tikrai netrūksta, vakar aš pusę dienos praleidau žiūrėdama https://www.yoins.com/ internetinės parduotuvės asortimentą. Wow, na koks grožis, norų sąrašas susidarė pats sau, nes norisi visų modelių. Taip, taip, internetinėje parduotuvėje yra ir rankinių, ir drabužių, ir aksesuarų, bet avalynės pasirinkimas čia geriausias.



White Leather Look Flat Slippers With Multi-colored Tassel

Kelios laisvos dienos (be blogo rašymo) privertė dar labiau susimąstyti apie atostogas, būtent todėl pirmu numeriu mano norų sąraše šitie įspiriami batai. Labai patiko spalviškas sprendimas, juk balta, sidabrinė, mėlyna ir nude spalvos idealiai tinka tiek prie džinsų, tiek prie lengvos baltos suknelės.

Red Pom-pom Decorated Lace-up High Heels

Basutės su pamponais užvaldė visų fashionistų širdis praeitą sezoną, tačiau niekas nesako, kad toks variantas ant kulno yra patogus ir tinka prie papludimio drabužių derinių. Būkime realistais, toks modeliukas geriau tinka ypatingoms progoms, tačiau ta raudona spalva ir pamponai neduoda ramybės net man. Tiesą, noriu pridurti, kad parduotuvėje galima rasti tiek juodą, tiek baltą aukštakulnių variantą.

Red Suede Look Strap Across With Pompoms Lace-up Heeled Sandals

Toks pats raudonas, tačiau modelis jau turi storą kulną ir žymiai patogesnis, matosi, kad kokybė bus daug geresnė, plius raudonas atspalvis jau neatrodo taip iššaukiančiai. Puikiai žinau, kad atsiras daug merginų kurioms patiks pirmas ryškūs modelis, o atsiras tokių, kurios irgi Dievina madą, tačiau dviem rankom 'už' patogumą.

White Leather Look Bowknot Pointed Toe Flat Shoes

Vakar mano vyras man pasakė, kad jam patinka apie 30% mano drabužių, tai logiškai mąstant, 70% jam nepatinka. Vyrai ir mada du skirtingi dalykai. Kodėl apie apie tai šneku? Nes šitas baltas modelis yra būtent iš madingšųir labai trandenių, jis trauks dėmesį ir bus tikrai 'on top' visą vasaros sezoną. Tačiau jau girdžiu savo vyro balsą, kuris sako, kad nieko baisiau jis nėra matęs. Ar užsakyčiau? Tikrai taip, nes wow, tiesiog wow.

Apricot Lace-up Fleece Lined Flats with Buckle Fasten


Net nežinau, ar aš 'už' ar 'prieš'. Žinau, kad tai super madingas dalykas. Tokio tipo balerinos dabar ant bangos. Iš vienos pusės patiko kailis, iš kitos stabdo per dideli užsegimai. 

Light Blue Classic Leather Look Square Toe Slip-on Loafers

Mano šviesiai mėlynos spalvos bateliai padarė tikrą furorą, jie patiko absoliučiai visiems, todėl greičiau ne sau, o būtent Jums parodyti įtraukiau į norų sąrašą šviesiai mėlynos spalvos Loafer'ius. Tik pagalvokite, kaip nerealiai jie atrodys su baltos ar šviesios spalvos džinsais.



Black Stripe Lace-up Platfrom Sandals

Aš nežinau, ant kiek storas padas yra patogus (juokas, juokais, tačiau tokio tipo nei batų, nei basučių, mano drabužinėje dar nėra), tačiau šitas tendencija yra karščiausia šią vasarą. Aš pastoviai žiūriu užsienio batų trendų naujienas patikėkite, kol mada ateis iki Lietuvos, ji praeis kone visą pasaulį, todėl jeigu norisi tapti madingiausia, būtinai pirkite, pasirinkimas didelis, modelių yra įvairiausių.

Printed Slip-On Espadrilles

Aš manau šnekant apie madingas vasaros tendencijas, neįmanoma nepaminėti Espadrilių. Toks batų modelis atėjo į mūsų rinką visai neseniai, tačiau jau spėjo užkariauti mūsų širdis. Espadrilių yra tiek vyriškų, tiek moteriškų, jie patogūs ir puikiai tinka tiek vasaros dienai mieste, tiek prie jūros. Vienintelis dalykas, kuris yra gana svarbus, pirkite tik geros kokybės ir netaupykite pinigų, būtent tada jie tarnaus ne vieną sezoną.

Sliver Hollow Round Toe Slip-on Flats

Būna papludimiui skirtos espadrilės, o būna madingas vakarinis variantas. Kuris patinka labiausiai? Viskas priklauso nuo situacijos, noro ir jau turimų drabužių.

Red Patent Leather Self-tie Pointed Toe Heels
Paskutinis numeris mano norų sąraše, raudonos spalvos aukštakulniai su balerinos tipo su šilkiniais kaspinais. Noriu pridurti, kad gamintojas siūlo juodą ir baltą variantą, o man šį sezoną raudonos spalvos trūkumas, bet tą jau tikriausiai supratote iš norų sąrašo.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad tik https://www.yoins.com/ intrentinėje parduotuvėje galima rasti visus madingus batų modelius, kokybė tikrai gera, užsakymai atkeliauja per 3 savaites iš Čekijos, todėl mokesčių mokėti nereikėjo.

Ar pasiduoti madai priklauso tik nuo jūsų pačių, tačiau mano nuomone, nors viena madinga tendencija šią vasarą privalo apisgyventi jūsų drabužinėje.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig