2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Pandora "DO' be true to you


Labas rytas, mano brangieji, skubu pasidalinti Pandora naujienomis, papasakoti apie naują parduotuvę ir naują Pandorą kolekciją pavasariui. Labai smagu, kad pagaliau Akropolis atsinaujina, atsiranda vis naujų parduotuvių, tiesą sakant, aš nepastebiu tų parduotuvių, kurios išnyksta. Reiškia jų ir nereikėjo. Pandora didžiausią parduotuvę priešais Maximą pastebėjau labai seniai, vis laukiau atidarymo šventės. Prieš Velykas trumpam užbėgus į Akropolio banką supratau, tai įvyko, tačiau žmonių buvo tiek, kad net sunku įsivaizduoti. Kodėl? Nes visiems Pandora papuošalams atidarymo proga buvo siūloma 40% nuolaida. Aš sulaukiau akcijos pabaigos ir nuvažiavau apžiūrėti pavasario kolekcijas.



Kaip jau žinote, su Pandora dirbu gana seniai, tačiau tik neseniai supratau, kad Pandora tai ne tik karoliukai, bet ir nuostabūs papuošalai: auskarai, žiedai, apyrankės ir t.t. Užbėgus faktams už akių, noriu pasakyti, kad neišsirinkau nei vieno karoliuko, mano pasirinkimas buvo visiškai kitoms.


 "DO' be true to you - "Būk atvira su savimi", būtent taip skamba pavasario Pandora kolekcijos šūkis. Būtent pavasario kolekcija turi paskatinti ir suteikti įkvėpimo moterims būti savimi, pasitikėti ir nebijoti.

Aš manau, kad Pandora papuošalai, tai raugiau nei tiesiog papuošalai, tai galimybė papuošalų pagalba išreikšti save, pasakyti apie save daugiau, suteikti savo papuošalui prasmės ir paversti tik vieną karoliuką unikalia dovana.


Kviečiu į virtualią kelionę apžiūrėti naujienų, rašome norų sąrašus ir skubame į parduotuvę. Prisipažinsiu, aš prieš einant į Parduotuvę jau žinojau ką išsirinksiu. Visą savaitgalį praleidau www.pandora.net elektroninėje parduotuvėje, dėliojau sau norų sąrašą, apžiūrėjau ir įvertinau visas naujienas, todėl jau buvau tvirtai apsisprendus dėl savo pasirinkimo. Tiesą, dvejojau dėl auskarų, labai norėjau, bet apyrankių ir žiedo norėjau labiau.


Išsaugokite savo prisiminimus Pandora širdutės formos medaliono pakabuko viduje. Fantastiška idėja ir nuostabi dovana. Širdutė gana didelė, na o mažų karoliukų, kurie tilptų į širdutės vidų pasirinkimas labai labai didelis.


Nors karoliukus aš nešioju pastoviai, suprantu vieną dalyką, jeigu jau pasirinkai spalvinę gamą, reikia juos ir laikytis, nes keisti kažką labai jau sunku ir gana brangu. Noriu priminti, kad mano apyrankė žaliai-pilka, todėl idealiai tinka rudens-žiemos sezonui. Aišku, pavasariui norėjosi švelnesnių spalvų, tačiau keliais karoliukais aš tikrai nepasiečiau.


Pandora pavasario kolekcijoje dominuoja švelnios-pastelinės spalvos, blizgios detalės ir auksinės ir sidabrinės detalės vienoje vietoje, ant vienos apyrankės.





O taip, prie žiedų aš sustojau ilgam, nes žiedas buvo įrašymas mano norų sąraše pirmu numeriu. Aišku, šiandien aš neparodysiu ką aš išsirinkau, tačiau visa tai pamatyti galima mano Instagram Story paskyroje.


Taip atrodo mano svajonė... tačiau vienas žiedas jau puikuojasi ant mano rankos, esu be galo patenkinta savo pasirinkimu.



Maža užuomina ką išsirinkau.....


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad Pandora sugeba stebinti savo naujomis kolekcijomis, kad kiekvienas papuošalas tai ne tik papuošalas, tai labai ilga ir prasminga istorija. Kaip aš sakau, suteik savo papuošalui prasmės, būk savimi, pasitikėk savimi ir nebijok keistis. 

Ačiū labai už nuostabų aptarnavimą  (merginos Pandora parduotuvėje Akropolyje nuostabios) ir gerai praleistą laiką.

Fotosesija ir naujieji pavasario kolekcijos Panrora papuošalai jau greitai bloge...


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig