2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

PUPA Miss PUPA lūpų blizgesys (spalva 206)


Jeigu aš noriu savaitgalius palikti laisvus, aš turiu labai intensyviai dirbti darbo dienomis, tik tada įmanoma padaryti tai, kas yra suplanuota. Laikas bėga labai greitai, nespėjau apsisukti, o pavasaris jau eina į pabaigą. Baisiausiai, kad nėra pabaigti įrašai apie pavasario kolekcijas, reikia skubiai taisyti padėtį. Aš puikiai suvokiu, kad apie visas išbandytas kosmetikos priemones parašyti tiesiog nėra galimybės, tačiau apie mėgstamas ir dažniausiai naudojamas parašyti privalau, ypač apie PUPA Miss PUPA lūpų blizgesį iš pavasario kolekcijos, kurį naudoju vos ne kiekvieną dieną.










Mano nuomonė:

Kiekvieną dieną aš nedarau ryškių ir proginių makiažų, taip, akis dažniausiai padažau stipriau, daugiau dėmesio skiriama antakiams (tikriausiai iki šiol prisiminu visas problemas ir komentarus, todėl stengiuosi skirti antakiams kaip įmanoma daugiau dėmesio), lengvas veido kontūravimas ir permatomas lūpų bizgesys. Būtent taip atrodė mano makiažas šiandien, tačiau nieko išskirtinio, dažniausiai taip atrodo mano kasdieninis makiažo variantas. Grįžtant prie PUPA lūpų blizgesio noriu pasakyti, man labai labai patinka švelni permatoma rožinė spalva, kuri visiškai nesimato ant lūpų, nereali, vos lipni blizgesio konsistencija ir patogus įpakavimas.Užmiršau paminėti blizgučius, jie suteikia putlumo, tačiau visiškai nesijaučia ir vizualiai padidina lūpas. 

PUPA Miss PUPA lūpų blizgesių rekomenduoju ieškoti Kosmada ir Kristiana parduotuvėse, labai rekomenduoju išbandyti, nes tai vieni iš mano mėgstamiausių blizgesių, puikiai laikosi ir nuostabiai atrodo.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig