2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Colour Block and Peep Toe Design Sandals


Pagaliau aš jau namuose, pusė dienos buvau Akropolyje, išsirinkau nuostabus papuošalus iš Pandora parduotuvės, vienu žodžiu, pavasaris jau ant mano rankų (filmavau kažkiek į Instagram Story, todėl galite pamatyti naują pavasario kolekciją), prisėdau prie blogo rašymo tik dabar. Jeigu vakar šnekėjome apie madingas avalynes tendencijas, šiandien noriu parodyti savo pasirinktą variantą iš www.yoshop.com





 Color Block and Peep Toe Design Sandals


Paskutiniu momentu man spalvų ir vitaminų trūkumas, jeigu vitaminų problema jau išspręsta, tai spalvų trūksta net labai labai. Oras už lango nedžiugina, jau seniai planavau fotografuoti šiuos aukštakulnius lauke, bet ant sniego to daryti nesinori. ;-) Juokauju, bet parodyti labai norėjau. Aš jau išmokau užsakyti avalynę internetu ir kas yra svarbiausiai, džiaugtis rezultatu. Su šita pora basučių situacija buvo tokia, pamačiau ir supratau 'noriu-negaliu', tačiau buvo likęs tik 38 dydis. Aišku, gal 39 būtų kiek geriau, tačiau man patogu ir niekur nespaudžia. Kokybė tikrai labai gera, na o spalvos, tos nerealios spalvos. Kaip pasakė Sandra "Gėjų vėliavos spalvos". Aišku, apie tai aš negalvojau, svarbiausiai, toks pasirinkimas labai gražiai atrodys vasarą prie bet kokios spalvos drabužių (tiek prie neutralių spalvų: baltos ir juodos spalvos, tiek prie ryškiu ).

Nekantriai laukiu vasaros, net drabužinėje laukia savo valandos be galo daug naujos avalynės, norisi pagaliau užsidėti ir padaryti nuotraukas lauke.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig