2017 m. balandžio 1 d., šeštadienis

Riga Fashion Week (Backstage)


Žinote, kad mados pasirodymuose įdomiausiai? Bent jau man - BACKSTAGE. Patikėkite, ten patekti gana sunku, nes ten vyksta darbas tam, kad mes jau salėje pamatytųmeme galutinį rezultatą. Rygoje patekti į šią erdvę paprasčiau, todėl pirmas klausimas organizatoriams būna " duokite leidimą". Kaip jau supratote, leidimą gavau, todėl kviečiu mano akimis apžiūrėti šią įdomiausią vietą ir pamatyti kitą mados pusę.

Aš galiu pasakyti nuo savęs, backstage tai viena kur galima susipažinti su dizaineriais, pačiupinėti drabužius, pamatyti detales iš arčiau, plius įvertinti kaip daromas makiažas ir šukuosenas. Šiais metais pagrindinis RFW rėmėjas Douglas, todėl makiažas atliekamas naudojant būtent šias kosmetikos priemones, na o plaukų stiliumi tradiciškai rūpinasi profesionalių kirpėjų ir stilistų komanda.

Žinote, kas būna įdomiausiai, kai tu jau matei drabužius ant pakabos, sėdi salėje ir ateina modeliai. Kartais tai būna du skirtingi dalykai, jeigu ant pakabos drabužis tinkamo įspūdžio nepadarė, per pasirodymą situacija gali koordinaliai pasikeisti. Vakar buvo keli labai madingi ir įdomūs pasirodymai, apie kuriuos papasakosiu jau netrukus. Na o dabar man jau reikia ruoštis susitikimams, todėl gero šeštadienio, linkėjimai iš Rygos.





























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig