2017 m. balandžio 1 d., šeštadienis

Because I love it


Dievu Ryga, tai mano antrieji namai, net nežinau, ką mėgstu labiausiai patį miestą ar renginius, kurie čia būna labai labai dažnai. Vienu žodžiu, pirmas drabužių derinukas raudonai - bordo, Because I love it.

Na o jeigu tiksliau, pasakojimas apie tai, kaip reikia susiruošti per 15 minučių į RFW. Skamba neįtikėtinai? Tikrai taip, tačiau čia gyvenimas verda tokiu ritmu, kad jeigu bandysi krapštytis, nieko nespėsi, svarbiausiai niekas nelauks. Po autobuso turėjau be galo mažai laiko susiruošti, todėl supratau kelis esminius punktus: reikia sudėti drabužius lagamine taip, kad juos nereikėtų lyginti, jau tiksliai žinoti ką ir kur apsirengti, o svarbiausiai - viskas vienos vietoje. Dar supratau vieną dalyką apie makiažą, nes girdžiu N kartų ką reikia daryti kad dieninį makiažą transformuoti į vakarinį. Viskas įmanoma jeigu jūsų oda nėra riebi ir nepraleidote visos dienos autobuse. Tada įmanoma taisyti, mano atveju buvo lengviau nuvalyti kreminę pudrą ir palikti akių makiažą, pasirinkti kompaktinę pudrą ir patamsinti akių makiažą, tiesa, dar panaudori gana ryškius lūpų dažus.
 Turint labai mažai laiko susiruošti plaukus geriau surišti arba pakelti, nes tai sutaupysite laiko, o šukuosena atrodys stilingai. Tik nepamirškite pasiimti su savimi segtukų ir plaukų lako (kartais po ilgesnės kelionės aš naudoju ir sausą plaukų šampūną tam, kad pakelti plaukus nuo šaknų ir suteikti apimties). 
Na o svarbiausiai - gera nuotaika ir pasitikėjimas savimi, nepamirškite savo šypsenos namuose...








Švarkas - Yoshop
Suknelė - ZARA
Avalynė - ASOS
Rankinė - New Yorker
Plaukai -www.inhair.lt ir Matrix Lietuva










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig