2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Savaitės anonsas ir naujienos



Geros dienos, mano brangieji, pagaliau aš pailsėjau. Taip, taip, tik dabar supratau, kad ir nuo mėgstamos veiklos reikia pailsėti, todėl savaitgaliais tikriausiai jau negrįšiu prie blogo rašymo, o rubriką "Gaminkime kartu" skelbsiu penktadienį vakare.



Labai noriu pasigirti savo atnaujintu blogo dizainu. Tiesą sakant, labai bijojau, pergyvenau, o gali gi nepavykti. Viskas gavosi puikiai, aišku, būtent savaitgaliais aš pasistengsiu prie blogo dizaino padirbti daugiau, nes reikia surūšiuosi  'etiketes',  sutvarkyti reklamos plotus, plius greitai prie drabužių derinių atsiras rubrika "SHOP my Wordrobe". Prisipažinsiu, aš vakar kelis kartus atidarinėjau savo blogą tik tam, kad pažiūrėti kaip jis dabar gražiai atrodo.


Kaip jau matėte, apsilankiau MAC naujo stendo atidaryme, gavau dovanų, ką tiksliai nuotraukų nedariau, tik noriu šią savaitę papasakoti apie savo MAC Retro Matte padidėjusią kolekciją.


Ar verta pirkti naujas Maybelline Nudes paletes? Iš pirmo žvilgsnio pigmentacija ant rankos tikrai superinė, bet reikia kelis kartus pabandyti padaryti makiažą, tada bus aiškiau.



Žadėjau daugiau nepasakoti apie Kinetics, tačiau tamsiai pilkas atspalvis be galo ir krašto patiko, negaliu tylėti...


Jau šiandien aptarsime naujas avalynes madingiausias tendencijas


Ketvirtadienio Beauty talk rubrika




Mano rankose dar vienas chameleoninis MAC higlighetris, wow, kokia nereali spalva


Atėjo laikas aptarti Bobbi Brown naują Brick Compact spindesio suteikiantį higlighetrį


Naujienos:

Jau testuoju Vichy Slow Age veido kremą, dar tvirtos nuomonės nėra, bet kol kas geriau, nei tikėjausi.


Pagaliau mano rankose naujas YSL Mon Paris aromatas


Nereali Lancome naujiena - Mattre Shaker. Tikriausiai prisimenate, kad visas beauty pasaulis ėjo iš proto dėl Shaker tipo lūpų blizgesių. Galiu pasakyti atvirai, matinės versijos man patinka žymiai labiau, nes spalvos labai pigmentuotos, nesausina lūpų, atrodo nerealiai, o svarbiausiai išsilaiko labai ilgai.





Pabaigai BeYu nauja kolekcija, kuri turi atsirasti parduotuvėse jau šią savaitę, labai patiko aliejai lūpoms.


tai dar ne visos naujienos, skambino kurjeris, žadėjo atvežti Clinique naujienas, todėl stebėk mano InstaStory ir sužinosi pirma ką aš gavau.

Tokia planuojama mano trumpa darbo savaitė.

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig