2017 m. gegužės 10 d., trečiadienis

Clinique CHUBBY™ PLUMP & SHINE LIQUID LIP PLUMPING GLOSS


Labas rytas, mano brangieji, kol liko laiko iki renginio pradžios, bandau surašyti tekstus prie vakar sutvarkytų nuotraukų. Iš karto po renginio, vakare fotografavome drabužių derinukus, na o vėliau aš jau prisėdau ilgau prie kompiuterio. Šiandien tęsime lūpų dažų ir blizgesių fiestą, jūsų dėmesiui Clinique naujiena - Clinique CHUBBY™ PLUMP & SHINE LIQUID LIP PLUMPING GLOSS.



Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss
Lūpas putlinantis blizgesys
Nesukelia alergijos. 100% bekvapis.
 • Itin blizgios, daug putlesnės lūpos, kurios gundo savo išskirtine spalva ir svaiginančiu blizgesiu!
• Kreminė, lengva, minkšta tekstūra itin greitai sudrėkina ir ilgai išlieka kartu su išskirtiniu, labai dailiu spindesiu, kuris niekada nepalieka nemalonaus lipnumo pojūčio!
•Tolygiai, ryškiai padengia
• Dovanoja svaiginantį spindesį
Talpa: 3,9g
Kaina: 17,49 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt








Mano nuomonė:

Man be galo patiko Clinique matiniai lūpų dažai, todėl kai tik gavau laišką apie pristatomą naujieną, labai laukiau siuntos. Aišku, aš nelabai tikiu, kad lūpų blizgesys gali putlinti lūpas, gal tik minimaliai ir vizualiai. Jeigu lūpos plonos, joks blizgesys tikrai nepadės. Iš kitos pusės, galima vizualiai koreguoti lūpų formą naudojant kiek tamsesnės spalvos pieštuką, tačiau tai neturi nieko bendro su blizgesiu.  Bet grįžtame prie Clinique naujienos, aš apsidžiaugiau, kad gavau dvi spalvas, viena labai šviesią -04 Pink & Plent, o kitą kiek tamsesnę -08 Va Va Va Violet. 
Tikriausiai tradiciškai pradėsime nuo įpakavimo, paprastas išsukamas blizgesys, naudoti patogu, tačiau tikslaus kontūro nesigauna. Mano spalvos nėra ryškios, todėl tai nėra baisu. Konsistencija nėra lipni,  vos vos jausčiausi šaldomas efektas, kuris, pasak gamintojo, turi vizualiai putlinti lūpas.  Turimų blizgesių atspalviai su sidabrinės spalvos labai smulkiu shimeriu, būtent jis suteikia lūpoms veidrodinį spindesio efektą. Tamsesnis violetinis atspalvis man patinka žymiai labiau, švelniai rožinis paryškina visus turimus šerpetojimus ir po kurio laiko virsta koše ant lūpų. Gal prieš naudojimą verta buvo padaryti lūpų šveitimo procedūrą, tada ir rezultatas būtų geresnis. Su Va Va Va Violet tokių problemų nepastebėjau, jis mažiau kaprizingas, atrodo ant lūpų pasakiškai.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad darau prielaidą, kad lūpų blizgesių kokybė priklauso nuo atspalvio, tradiciškai šviesios spalvos lūpų dažai, balzamai ir blizgesiai kaprizingi. Būtent todėl rekomenduoju rinktis tamsesnius ir ryškesnius atspalvius, juk greitai vasara, nors žiūrint pro langą net sunku patikėti, nes vėl sninga...

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig