2017 m. gegužės 17 d., trečiadienis

Dior COLOUR GRADATION LIP SUGAR SCRUB


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekame apie Dior lūpų šveitiklį. Per naujienų pristatymą, Dior atstovai taip reklamavo šį šveitiklį, o man buvo taip gėda vien dėl to, kad aš per visą savaitę neradau laiko nei padaryti nuotraukų, nei išbandyti naujieną. Atėjus namo, padariau nuotraukas ir gerą savaitę testuoju, ar patinka, sužinosi įrašo pabaigoje...




Lūpų šveitiklis - balzamas
Visi makiažo meistrai žino, jog sveikos, sudrėkintos lūpos yra raktas į optimalų spalvos poveikį.
Naujausias Backstage Pros produktas Lip Sugar Scrub yra šveičiamoji ir maitinamoji lūpų priemonė su cukraus granulėmis, kurios akimirksniu ištirpsta tik patepus priemonę ant lūpų.
Lūpos tampa neįtikėtinai minkštesnės ir natūraliai rožinės.
Kaina: 36,95 EUR
 
Kur pirkti: Kristiana ir Douglas







Mano nuomonė:

Aš manau, šitas produktas skirtas super didelėms Dior kosmetikos mylėtojams ir gerbėjams. Būkime realistais, kaip aš sakau, ar aš pirkčiau lūpų dažus, pieštuką ar kreminę pudrą iš Dior, ar lūpų šveitiklį? Manau lūpų dažai su atspalviu tikrai nugalėtų prieš lūpų šveitiklį, nes kaina vienoda. Dior lūpų šveitiklis papildoma maloni smulkmena, kuri patiks toms, kas jau viską turi, toms, kas nori švelniu lūpų, toms, kas naudoja tik Dior, toms, kas nepraleidžia nei vienos naujienos, toms, kas naudoja Dior matinius lūpų dažus, nes gamintojas rekomenduoju naudoti šveitiklį ir lūpų dažus kartu tobulam efektui.
Dior lūpų šveitiklis dar viena Dior pristatoma naujiena, prieš tai buvo įvairūs balzamai, kurie nežiūrint į kainą patiko, tikrai pirkčiau pati ir ne vieną kartą. Šnekant apie šveitiklį noriu pasakyti, kad įpakavimas labai prabangus, mielas, rožinis, kokybiškais, kitaip tariant Dior'iškas. Šveitiklis pagamintas cukraus pagrindu, jį naudoti kur kas patogiau, nei paprastus šveitiklius, nes jis higieniškas (išsukamas, lūpų dažų tipo). Didelis pliusas - konsistencija. Šveitiklis labai švelniai pašalina negyvąsias odos ląsteles, puoselėja ir drėkina. Dar vienas netikėtumas, šveitiklio nuvalyti nereikia, nes jis tirpsta ir virsta aliejumi, kuris maitina lūpų odą. Gamintojas rekomenduoja naudoti šveitiklį nakčiai, taip iš ryto lūpos bus pamaitintos ir švelnios. Dar viena pastaba, šveitiklis turi labai malonų saldų skonį. Aišku, nesiūlau šveitiklio valgyti, tačiau bučiniams kaip tik. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Dior lūpų šveitiklis, tai labai maloni papildoma priemonė jūsų kosmetinėje, kuri atsakinga už gerą nuotaiką ir švelnias lūpas. 

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig