2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Pėdkėlnių pasaulis



Aš manau, esu iš tų blogerių, kurie beveik neturi ribų. Aš noriu pasakyti tik tiek, kad mano drabužių pasirinkimas neturi nei ribų, nei rėmų, nei žodžio 'negaliu'. Gyvenimas per trumpas tam, kad riboti save, juk privaloma išbandyti viską (šnekant tik apie drabužius). Tinkluotų pėdkelnių tendenciją seku jau labai seniai, tai vos ne universaliausios pėdkelnės, kurios idealiai tinka nuotraukoms. Kodėl? Kojos neblizga, šiandien mano pasirinkimas tinklinės pėdkelnės su dvejomis juostomis šonuose, kurie suteikia visam įvaizdžiui išskirtinumo.

Aš manau, kad tinklinės pėdkelnės labai geras pasirinkimas bet kokiai progai. Aišku, nelabai rekomenduoju trumpo sijono derinti su tinklinėmis pėdkelnėmis ir aukštakulniais, per daug seksualu irgi blogai. Aš derinu dvi pavasario tendencijas: blizgų sidabrinį viršų, matinius odinius šortus ir tinklines pėdkelnes. Pradžioje atrodė too mutch, bet dabar žiūrint į nuotraukas suprantu, drąsu, bet stilinga.
Noriu pasakyti, kad internetinėje parduotuvėje www.pedkelniupasaulis.lt atrasite labai didelį pėdkelnių ir kojinių pasirinkimą. Na, o jeigu tinklinių pėdkelnių dar nėra jūsų drabužinėje, labai rekomenduoju, jos bus aktualios visą vasaros sezoną. O labai drąsiems patariu išbandyti dar vieną tendenciją, trumpas tinklines kojinaites. Būtent apie jas, šnekėsime kitą kartą, o kol kas žiūrime nuotraukas....










Striukė - RESERVED
Marškiniai - MANGO
Šortai - ZARA
laikrodis - Daniel Wellington
su kodu LITHUANIAN puslapyje www.danielwellington.com gausite net 15% nuolaidą
Akiniai - Yoshop
Avalynė - Bershka











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig