2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Origins A PERFECT WORLD™ ANTIOXIDANT MOISTURIZER WITH WHITE TEA


Sveiki, mano brangieji, atėjus vasarai reikia labiau rūpintis savo veido oda. Reikia ne tik ją pastoviai drėkinti ir maitinti, bei rinktis priemones su didesniu SPF filtru. Aš esu labai didelė gerbėja naktinės drėkinamosios Origins veido kaukės, galiu tepti ją ant veido tiesiog 'kibirais'. Juokauju, aišku, bet naudoju ją kiekvieną vakarą. Šiandien jūsų dėmesiui nauja Origin'sveido priežiūros linija su baltąja arbata visų tipų odai.











Mano nuomonė:

Būsiu atvira, turėjau labai daug vilčių, kad naujos gautos priemonės tikrai patiks ir tiks mano odai, bet deja, man jos nelabai patinka. Bandysiu papasakoti kodėl. Mano rankose dieninis ir paakių kremai su baltąja arbata ir SPF 40 filtru.  Pradėsime tradiciškai nuo įpakavimų jie nuostabūs ir kokybiški, naudoti patogu. Gamintojas sako, kad kelių pagrindinių universitetų mokslinių tyrimų duomenimis, baltoji arbata yra vienas iš stipriausių antioksidantų, apsaugančių nuo senėjimo, įtampos, dūmų ir teršalų. Dabar jos apsauginė galia sutelkta ir optimizuota drėkinamajame kreme, kuris apsupa odą praktiškai nepažeidžiamu apsauginiu sluoksniu. Šis barjeras sulaiko žalingas medžiagas, kol dėl jų odoje dar neatsirado linijų, raukšlelių, tamsių dėmių ir kietumo.
Kas gi nepatiko man? Veido kremo tekstūra gana sunki, nors kremas susigeria gana greitai, jis vistiek palieka baltąjį sluoksnį ant veido. Taip, suprantu, SPF 40 filtras duoda savo, tačiau įprasti ir priprasti negaliu. Nežiūrint į visus dieninio kremo pliusus (nuostabų kvapą, anti-age poveikį ir SPF apsaugą) atidėjau ir nenaudoju. Vienu žodžiu, ne mano produktas. 
Kur kas geriau man patiko paakių kremas, jis žymiai lengvesnės tekstūros, gerai drėkina paakių zoną, susigeria akimirksniu, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas tepant prieš maskuoklius. Kremas turi mažesnį SPF 20 faktorių, tikriausiai todėl ir jaučiasi toks didelis skirtumas. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad SPF filtras yra būtinas, ypač pavasarį, kai saulės spinduliai labai aktyvūs, tačiau aš vis dar ieškau savo tobulo kremo, kuris man tiktų ir patiktų. Ar rekomenduoju? Jeigu jūsų oda labai šviesi, turite normalią-sausą odą, manau dieninis Origins kremas  su baltąja arbata gali tikti ir patikti. Šnekant apie paakių kremą, noriu pasakyti, patiks visoms, nes jis nuostabus.
Naujienos ieškome www.dougas.lt

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig