2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

L'oreal Professionnel Mythic Oil Crème Universelle kremas


Aš manai, nereikia net niekam sakyti, kad mano mėgstamos temos bloge, apie plaukų priežiūros priemones. Labai mėgstu išbandyti ką nors naujo, juolab gamintojai vis siunčia naujienas. Paskutiniu metu supratau, svarbiausiai, norint turėti gražius ir sveikus plaukus, pastovumas. Pastoviai naudojamas plaukų priežiūros priemones, o ne kaitaliuoti juos žaibišku greičiu. Kartais, rezultatas pasimato tik po kelių mėnesių naudojimo. Paskutiniu metu aš apsistojau tiek Matrix ir L'oreal Professionnel, esu laiminga ir patenkinta. šiandien jūsų dėmesiui nereali naujiena - L'oreal Professionnel Mythic Oil Crème Universelle kremas.






L'oreal Professionnel Mythic Oil Crème Universelle daugiafunkcinis kremas sukurtas įkvėptas senovės Graikijos tradicijos teptis kūną ir plaukus aliejais. Kremas sudėtyje turi didelę koncentraciją argano ir migdolų aliejų, kurie maitina ir švelnina plaukus.

L'oreal Professionnel Mythic Oil Crème Universelle kremas gali būti naudojamas duše prieš šampūną, vietoj kondicionieriaus, prieš plaukų džiovinimą.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 25,90 EUR





Mano nuomonė:

Aš labai seniai norėjau išbandyti tokio tipo priemonę, nes dažniausiai naudoju aliejus. Labiausiai papirko Graikijos senoviniai receptai produkto aprašyme, argano ir migdolų aliejus sudėtyje. Kremo įpakavimas patogus, naudoti lengva, konsistencija nėra riebi (nors aš tikėjausi labiau sviesto, nei kremo, o čia greičiau lengvas pienelis). Negaliu nepagirti nuostabaus argano aliejaus kvapo, jis nėra saldūs, labiau medienos ir ambros mišinys. Aš išbandžiau kremą dviems būdais (kaip ir siūlo gamintojas), prieš plaukų plovimą ir po plovimo kaip papildomą priemonę. Koks būdas man patiko labiau? Antrasis, nes po pirmo nieko nepastebėjau. Na, gal plaukai buvo kiek minkštesni, tačiau wow efekto tikrai nebuvo. Aš mažą kremo kiekį paskirstau ant šlapių plaukų ir pradedu džiovinti. Priemonė neriebina ir nesulipina plaukų, švelnina, kiek pamaitina galiukus, bet suteikia blizgesio. Lyginant šį kremą su paprastu aliejuku noriu pasakyti, deja, aliejus man patinka žymiai labiau, tačiau su malonumu naudoju ir kremą, tikriausiai papirko ne tiek rezultatas, kiek nuostabus kvapas.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig