2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Vasaros MUST HAVE


Iki kalendorinės vasaros liko vos mažiau nei 15 dienų, pats laikas peržiūrėti savo drabužinę ir surašyti vasaros  'must have' sąrašą tam, kad tinkamai pasiruoštumėte šiam nuostabiam, karštam papldūdimio sezonui. Būtent todėl pasakome 'iki'  rudens pilkiems ir juodiems atspalviams, atidarome savo spintą ir įleidžiame daugiau atspalvių.




Šią vasarą ant podiumų karaliauja labai ryškios spalvos, tropiniai motyvai ir gėlėtos detalės. Kaip aš pastoviai sakau, nesvarbu, ar gėlės jūsų rankose, ant tiesiog tai suknelės raštas, būsite viena iš madingiausių. Puikiai suvokiu, kad atostogos tik kelios savaites ir išeiginės(jeigu pasiseks su oru, o mes visi puikiai žinome permainingus šaltus ir netikėtai šaltus Lietuvos krašto oro ypatumus), todėl išlaidauti ir pirkti labai daug ryškių drabužių tikrai nerekomenduoju. Noriu pasakyti, kad drabužiai turi būti praktiški, lengvai derinami ir tinkami ne tik vasarai. 


Viena iš madingiausių tendencijų - sluoksniavimas. Aš manau šita tendencija sukurta būtent lietuviams, jeigu karšta - galima nešioti tik palaidinę, jeigu šalta - deriname gėlėtą palaidinę su baltais marškiniais, o jeigu labai šalta - neišeiname iš namų be džinsinės striukės.



Geltona spalva mano mėgstamiausia, net jeigu ir nėra saulės, geltona džiugina ir pakelia nuotaiką. Labai rekomenduoju pasirinkti geltonos spalvos šortus paplūdimio sezonui. Tokio modelio šortai vienodai gerai atrodys tiek mieste, tiek per atostogas. Jeigu aš pastoviai šneku apie mažas rankines, tai dar nereiškia, kad jus turite jas pirkti. Patinka didelės? Kodėl gi ne, geltonos spalvos? O taip, aš irgi dviem rankoms 'už'.



Blue is new black. Tamsiai mėlynas atspalvis ne tik vasaros 'must have', jis atrodo ypatingai prabangiai. Aš manau, kad lengviausiai derinti mėlyną spalvą, nes prie jos tinka bet kokie oranžiniai, geltoni, raudoni ir žali atspalviai. Svarbiausiai, nepadauginti su detalėmis. dar viena rekomendacija vasarai - ryški avalynė, tegul tai būna raudonos arba oranžinės spalvos basutės, sužibėkite.




Viena iš madingiausių spalvų šį sezoną - rožinė. Madingi visi rožiniai atspalviai , nuo prigesinto baltai-rožinio, iki ryškiai rožinės fuksijos. Aš labai rekomenduoju nepasiduoti fuksijai, nebent tai drabužis paplūdimiui, o ne ofisui ir darbui, o susikoncentuoti ties pasteliniais atspalviais. Kas gi galėtų pagalvoti, kad rožinė labai gražiai atrodo su šviesiai mėlynu atspalviu. Išbandyta ir įvertinta, patarimas tikrai veikia.
Tokios mano madingos rekomendacijos ir vasaros 'must have', labai rekomenduoju Jums surasti tą vienintelį maudymosi kostiumėlį, su kuriuo atrodysite pritrenkiančiai. Aš manau čia rekomendacijų nereikia, čia reikia ieškoti ir matuotis, matuotis ir ieškoti, tiesa, dar neužmirštant apie sveiką gyvenimo būdą ir teisingą mitybą.
Geros vasaros pradžios,





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig