2017 m. gegužės 10 d., trečiadienis

Dior - meilės romanas visam gyvenimui


Apie Dior galime šnekėti valandų valandas, ne tik apie kosmetikos naujienas, veido priežiūros priemones, bet ir apie madingiausias tendencijas, plius dar apie įnašą į madingą industriją. Aš esu labai didelė Peter Philips erbėja, dievinu jo kūriamas makiažo kolekcijas, todėl į Mažvydo biblioteką  skubėjau su dideliu džiaugsmu. Gavau labai gražų pakvietimą, kur atstovai žadėjo naujų J'adore kvepalų ir kosmetikos naujienų pristatymą.


Tikriausiai aš nepasakosiu apie Dior mados namų istoriją, tam reikia atskiro įrašo, šį kartą susikoncentruojam ties kosmetikos ir kvepalų naujienomis  Aišku, net pats J'adore kvepalų buteliukas meno kūrinys, kvepalų ingredientai ir natos parinktos taip tobulai, kad net išsimant bet kokį indgedientą, kvapas lieka tobulas. Magija...tikriausiai dėl šitos priežasties Dior J'adora šeima tokia didelė. Išduosiu Jums paslaptį, mano mėgstamiausias kvapas Dior L'or versija su aukso dulkėmis. Galiu valandų valandas žiūrėti į kvepalų buteliuką, jis iš tiesų nuostabus, kvapas išskirtinis, prabangus ir labai sodrus.



Vakar mums pristatė naują Dior J'ador inJoy versiją, labai daug pasakyti negaliu, apart to, kad pagrindinės natos gėlių šviežumas, toks gyvas ir spinduliuojantis džiaugsmu, meistriškai sukurtas parfumerijos lopšyje - Grase. J'adore In Joy kaip niekas kitas patraukia savo išskirtiniu žavesiu, kurį skleidžia drąsi gėlių-vaisių-sūrumo kompozicija. Kvapioji kananga iš Madagaskaro ir Sambak jazminas praskaidrinti gaivia, vienos brangiausių jūros druskų pasaulyje „Fleur de Sel” nata bei sultingų persikų nektaru.





Labai nekantrauju išbandyti, gaila, kad buteliukas toks mažiukas.... Tik Instagram nuotraukoms


Šnekant apie Dior dekoratyvinę kosmetiką noriu pasakyti, kad galiu labai greitai paminėti kelis produktus, be kurių nelabai įsivaizduoju savo gyvenimo, kurie tapo mano kosmetinės 'mush tave', kodėl jų nerodau dažnai? Nes jie naudojami ypatingoms progoms, todėl jie taip ir lieka šešėlyje, Gal atėjo laikas pasakyti? 
Pirmoje vietoje Dior Star kreminė pudra, antroje - DiorShow blakstienų tušas, trečioje - raudonos spalvos lūpų dažai, atspalvis 999. Nagų lakai? Tikrai taip, aš manau, kad Peter Philips yra nagų lakų meistras, kai jis dar dirbo Chanel, aš pirkdavau kiekvieną jo kūrinį ir su padidinamuoju stiklu žiūrėjau namuose į išskirtinį shimerį. Aišku, laikai jau ne tie, į klasikinių nagų lakų vietą atėjo gelinis lakavimas, tačiau meilė Dior nagų lakams vis dar liko. Mano kolekcijoje ne daug buteliukų, tačiau klasikinis raudonas prie lūpų dažų su tokiu pat numeriuku irgi yra.






Pristatymo metu Dior brendo atstovai (šį kartą nuostabios atstovės) pristatė paskutines makiažo tendencijas, aš padariau daugiau nuotraukų tam, kad galima būtų įvertinti. Man, asmeniškai, labiausiai patiko akių šešėliai. Dar prieš gerus kelis metus rašiau bloge, kad pigmentacija yra silpna. Dabar viskas yra kitaip, pigmentacija, spalvos, viskas atrodo tobulai.





Aš jau įsidėmėjau naujus penkių spalvų Dior akių šešėlius, tikriausiai tamsiai violetinė ir šilta plytų spalvos patraukė mano dėmesį

O štai šiltas nude atspalvių variantas...


Dar viena Dior naujiena - DiorShow Khol pieštukai - šviesios ir juodos spalvos, jie yra atsparūs vandeniui ir tinka tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui.


Oh, kokia tobulas naujiena - Dior Pump'N'Volume. Aš jau šiandien padariau rezultato nuotraukas, todėl įrašas bloge bus jau netrukus. Na o jeigu trumpai, neapsakomai ilgos blakstienos, manau tuo viskas ir pasakyta.


Pabaigai naujieji lakinės tekstūros Dior Addict Gel Lacquer lūpų dažai, naujas hibridas, lūpų lakas ir lūpų dažai viename produkte. Revoliucinės spalvos, lengvas prašmatnumas bei pigmentacija. Spalvos labai ryškios ir gražios, nuo nude iki ryškiai raudonų.








Ačiū labai už pakvietimą ir dovanas, apie išbandytus naujus produktus greitai papasakosiu bloge.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad Dior neieško trumpalaikių santykių vienai nakčiai, tai meilės romanas visam gyvenimui..... Skamba neįtikėtinai, bet tai gryna tiesa, kur bebūčiau ir kokius kosmetikos brendus nepasirinkčiau, Dior visada buvo mano kosmetinėje...













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig