2017 m. gegužės 11 d., ketvirtadienis

Madymukų sezonas atidarytas su CALZEDONIA



Labas rytas, mano brangieji, vakar užmigau betvarkydama renginių nuotraukas, ech, tas nerealus blogerių prabangus gyvenimas. Juokauju... Vakar skubėjome į Akropolį rinktis maudymukų į CALZEDONIA parduotuvę, kur susipažinome su paskutinėmis madingomis tendencijomis.


Kaip sakė neseniai mano vyras, vasara neateina tik todėl, kad tu nespėjai sulieknėti ir pasiruošti vasaros sezonui. Vakar pagaliau išsirinkau maudymuką, tikriausiai todėl iš pat ryto šiandien šviečia saulė. Nuojauta sako, kad iki vasaros sezonas jau ne už kalnų.



CALZEDONIA parduotuvė tai ne tik pėdkelnės, kojinės ir t.t., tai ir labai gražūs maudymukai kiekvienam skoniui. Juk nesvarbu kur, paplūdimyje, prie ežero ar prie Baltijos jūros, visur norime atrodyti stilingai ir gražiai. 



Iš savo patirties sakau, maudymuko pasirinkimas labai sunki užduotis, ypač, kai reikia daryti rezultato nuotraukas. Aš jau visiems papasakojau, kaip ieškojau įkvėpimo fotogtafuoti maudymuką taip, kad matytųsi tik galva. Bet iš tikrųjų, ne viskas taip baisu, kaip gali pasirodyti. Jeigu nesate modelio figūros mergina, mano patarimai turėtų padėti.

Jeigu jūsų apatinė kūno dalis platesnė, negu viršutinė, labai rekomenduoju rinkti maudymuką su daugiau detalių viršutinėje dalyje. Būtent taip ir padariau aš, mano vienos dalies maudymosi kostiumėlis su labai ryškia arbūzo aplikacija. Noriu priminti, kad paskutinė tendencija - maudymukas ne tik į paplūdymį, bet ir į miestą. Tai turėtų būti vienos dalies, kiek ryškesnis, geros medžiagos maudymukas, tokį galima drąsiai nešioti tiek su džinsais, tiek su sijonais, derinant su įvairiais bomberiais.

Jeigu jūsų pilvo presas atrodo ne taip, kaip norėtųsi, o didžiausia figūros problema atsikišęs pilvukas, labai rekomenduoju vienos dalies maudymukus arba aukšto liemens apatinę maudymuko dalį. 

Trikampio formos paprasti maudymukai su pakietinimu ir be irgi nepalieka savo pozicijų rinkoje, tokie maudymukai idealiai tinka įdegiui, juk visos kūno dalios gali mėgautis saulės spinduliais.
CALZEDONIA siūlo be galo daug įvairių maudymukų modelių, tik spėk rinktis. Labai rekomenduoju pavartyti katalogą, nes ne visi maudymuko modeliai yra iškabinti vitrinoje. Mano nuotraukose tik maža dalis, kuri pateko į kadrą.








Taigi ką išsirinkau aš? Vienos dalies dryžuotą maudymuką su arbūzu, atrodo labai įspūdingai. Norėjau kažkuo tokio, kas paslėptų figūros trukumus, norėjau tokio varianto, kurio dar neturiu savo drabužinėje, norėjau tokio maudymuko, su kurio tiek paplūdimyje, tiek mieste galėčiau būti stilinga, bei madinga. Mano nuotraukos bloge bus po kelių gerų savaičių, kai važiuosiu atostogauti.



Šiandien noriu pakelti šį skanų kokteilį už ateinančią vasarą ir už gražius maudymukus. Mielosios, visos mes labai gražios, todėl vasara bus kupina nuostabių įspūdžių, viskas priklauso tik nuo mūsų pačių...


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig