2017 m. gegužės 11 d., ketvirtadienis

Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™


Ši savaitė buvo kažkokia neįprasta, vis kažkur skubėjau, vis iki nakties tvarkiau nuotraukas, vis negalėjau skirti laiko kosmetikos priemonėms, vis fotografavomės. Pagaliau rytoj visą dieną būsiu namuose, galėsiu parašyti daugiau apžvalgų apie jau išbandytas kosmetikos priemones, nes gerų ir dėmesio vertų priemonių tikrai pavyko atrasti. Aš jau buvau pasiruošusi vėl rašyti apie madą, nes net 7 drabužių deriniai laukia savo paskelbimo eilės, bet laiku prisiminiau apie Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™ skystus higlighterius. Pasakau iš karto, šviesiausias atspalvis tobulas...









Mano nuomonė:

Skystieji higlighteriai yra absoliutus gėris, tik reikia mokėti juos teisingai naudoti. Aš manau viskas prasideda nuo teisingos spalvos pasirinkimo, Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™ siūlo du atspalvius - vienas šviesus, šaltas rožinis, kitas - bronzinis. Bronzinio atspalvio aš tikriausiai naudoti negalėsiu, nes net po atostogų jis man bus vistiek per tamsus, na o šviesus atspalvis pateikė tiesiai į dešimtuką. Dabar pasakysite, o kur gi tas higlighteris ant savo veido, mieloji? Juk ant rankos higlighetris tiesiog švyti, o tavo makiažas labai kuklus. Aš dievinu skystus higlighetrius už didesnį galimybių spektrą juos naudoti. Galima tiesiog įprastai užtepti kreminės tekstūros higlighterį ant veido ir turėti labai ryškų ir blizgų efektą. Aš jau to efekto atsivalgiau ir nenoriu, nebent nuotraukoms. Šį kartą Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™  naudojau taip - ant skruostu sumaišiau su pudra, o ant viršaus užtvirtinau su mineraline pudra. Akivaizdžiai matuosi, kad skruostai gražiai, bet labai subtiliai išryškinti. Tokį skysto higlighterio naudojimo būdą rekomenduoju kiekvienai dienai, atrodo labai gražiai, kukliai, bet įspūdingai. O dar kažkas sakė, kad kreminiai higlighteriai netinka riebiai odai, tiesiog reikia juos mokėti naudoti.
Grįžtant prie Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™ noriu pasakyti, kad man labai patiko tiek atspalvis, tiek tekstūra, tiek padengimas ir galimybė retušuoti produktą. Labai rekomenduoju išbandyti, tai unikalus produktas mass market kategorijoje.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig