2017 m. gegužės 11 d., ketvirtadienis

Rolling Stones Steel Wheels


Pagaliau atšilo oras, nors šiandien fotografavomės su Darja tol, kol pamatėme šviečia saulė ir sninga. Toks savotiškas lietuviškas pavasaris, šią savaitę pavasario tema pati skaudžiausia ir dažniausiai aptariama. Praeitą savaitę aš nesėdėjau rankų sudėjusi, spėjau padaryti kelis drabužių derinukų nuotraukas. Žiūriu į nuotrauką ir suprantu, kaip faina, kai šilta, kaip norisi vasaros, kaip mes pasiilgome šilumos.

Aš manau, kad spalvinis drabužių pasirinkimas dažniausiai priklauso nuo sezono, jeigu lauke šilta, norisi ryškių atspalvių, o jeigu šalta, mūsų dažniausias pasirinkimas pilkos ir juodos spalvos. Aš suteikiu šansą kitoms spalvoms, nepriklausomai nuo sezono, nors klasikinės (juodai-baltos) spalvos karaliauja mano drabužinėje. Taip, suprantu, bazinius atspalvius lengviausia derinti, tačiau, kaip galima gyventi be ryškių detalių? Kai aš pamačiau šią liemenę, supratau, ji privalo būti mano drabužinėje. Tik gavus užsakymą suvokiau, tai suknelė, jos devėjimo galimybės neribotos, todėl labai rekomenduoju atkreipti dėmesį, spalva gali būti nebūtinai raudona. Juodais lakuotais aukštakulniais negaliu atsidžiaugti, nes jie ne tik madingi (vinilas šiais metais užvaldė podiumus), bet ir be galo patogūs. Iš savo pusės, labai rekomenduoju, retas atvejis, kai dėvint aukštakulnius galima apie juos tiesiog pamiršti ir džiaugtis gyvenimu.
Džinsinis Mohito rankinukas mano drabužinės ryškiausia žvaigždė, jis puikiai tinka tiek prie spalvotų, tiek prie visiškai klasikinių drabužių derinių. Labai džiaugiuosi, kad priėmiau teisingą sprendimą, todėl rekomenduoju nebijoti ryškių detalių, kartais jie gali tarnauti kelis sezonus.
Pabaigai kelis žodžius noriu pasakyti apie sportinius marškinius, nes visi aplinkiniai nešioja marškinius su logotipais: Pepsi, Metallica ir t.t. Aš raudonų lūpų gerbėja, logiška, kad mano pasirinkimas Rolling Stones Steel Wheels, na, o kaip kitaip?










Liemenė-suknelė - RESERVED
Džinsai- RESERVED
Sportiniai marškiniai - RESERVED
Rankinė - Mohito
Aukštakulniai - RESERVED







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig