2017 m. gegužės 12 d., penktadienis

Intimissimi- penktadienio vakaro planas



Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui tobuliausias penktadienio planas - gražūs apatiniai ir šampano taurė. Kas gali būti geriau? Tikrai niekas. Trečiadienį mes apsilankėme ne tik Calzedonia parduotuvėje ir išsirinkome maudymukus, bet ir Intimissimi. Net neįsivaizduojate, kaip aš laukiu fotosesijos, kad parodyti jums savo pasirinkimą. 



Intimissimi įsikūrė PC Akropolis Vilniuje, parduotuvė nėra didelė, tačiau pasirinkimas labai didelis. Viską, ką matote internetinėje parduotuvėje galima rasti ir parduotuvėje Vilniuje, noriu pabrėžti, kad kainos yra tokios pat, kaip ir visame pasaulyje. O aš, tiesą sakant, labai nustebau, nes Intimissimi kainuoja brangiau, juk už kokybę mokėti tikrai verta, o Intimissimi tai aukštos kokybės garantas.

Intimissimi, gimęs 1996 metais Veronoje, dabar turi įsteigęs daugiau nei 1500 parduotuvių 30 šalių. Jis užkariavo vyriško ir moteriško apatinio trikotažo rinką savo paprastu, bet elegantišku itališku stiliumi. Su romantišku ir jausmingu Intimissimi jūs galite pabrėžti natūralų savo grožį ir eleganciją. Dizainas ir naujausios medžiagos pasitelkiamos kiekvienai kolekcijai; spalvos ir dizaino elementai lenkia madą. Vyrų ir moterų mėgstamos, dėl savo paprastumo ir gebėjimo patenkinti poreikius, Intimissimi kolekcijos yra atnaujinamos kiekvieną savaitę. Intimissimi užkariavo savo publikos svajones ir emocijas gausia prekių pasiūla ir kokybe: nuo seksualių ir elegantiškų itališko stiliaus moteriškų iki kasdieninių vyriškų kolekcijų, sukurtų, kad užtikrintų ilgalaikį konfortą. Tai madingo aukštos kokybės ir geros kainos produkto sėkmės formulė.

Kviečiu į virtualią kelionę po parduotuvę....









Nors dar tik penktadienio rytas, darbo prieš akis tiek, kad iki vakaro bijau nesusitvarkyti, tačiau noriu pakelti tautę už artėjantį savaitgalį, tegul jis būna šiltas ir saulėtas. Būkite gražūs, nepagailėkite pinigų gražiems apatiniams, nes nieko nėra svarbiau už meilę sau....


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig