2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Khaki spalvos simfonija


Sveiki, mano brangieji, labai noriu pasidalinti savo drabužio derinio nuotraukomis, šį kartą tai khaki spalvos simfonija. Aš derinu kelias madingas tendencijas - khaki spalvą, gėlėtas kelnes ir labai ryškią mažą rankinę.
Šnekant apie Reserved parduotuvę internete, noriu pasakyti, kad jau pilnai įvaldžiau asortimentą ir puikiai žinau, kokių dydžių ir spalvų man reikia. Iš tikrųjų patirtis buvo nereali, reikėjo gerai apgalvoti ką pirkti ir kaip parodyti jums, mano brangieji. Per du mėnesius pasistengiau pasimatuoti kiek įmanoma įvairesnius drabužių derinius, labai džiaugiuosi, kad visi drabužiai be galo kokybiški, gražūs ir lengvai derinami tarpusavyje. Jeigu reikėtų pasakyti, koks gi drabužis mano mėgstamiausias, be jokios abejonės tai oranžinės spalvos rankinė. Ji atrodo labai ryški, tikrai iš pirmo žvilgsnio parduotuvėje tokios nenusipirksi, tačiau derinant prie bet kokių drabužių (kaip jau parodė praktika) ji tinka kuo puikiausiai, pagyvina bet kokį įvaizdį.
Pabaigai noriu priminti, kad pirmam užsakymui www.reserved.com taikoma 10% nuolaida, reikia tik užsiprenumeruoti naujienlaiškį. Didesnius, kaip 50 EUR užsakymus kurjeris pristato nemokamai tiesiai į namus.








Švarkas- RESERVED
Kelnės - RESERVED
Rankinė - RESERVED
Basutės - Yoshop
Laikrodis - Daniel Wellington









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig