2017 m. gegužės 17 d., trečiadienis

Maybelline The Falsies Angel blakstienų tušas


Atėjo vasara ir dirbti visiškai nesinori. Šiandien visą dieną sėdžiu balkone, nieko neveikiu ir gyvenu atostogų nuotaikomis. Rytoj manęs laukia keli renginiai, todėl prie blogo rašymo tikriausiai prisėsti nepavyks, todėl reikia padirbti šiandien kiek daugiau. Jūsų dėmesiui naujas blakstienų tušas iš Maybelline. Ne, aš jau esu mačiusi labai daug keistų dalykų. Jeigu vieni gamintojai siūlo savo pirkėjams ypatingai didelius tušo šepetėlius ypatingai apimčiai, Maybelline ieško nestandartinimų sprendimų. Tikrai nustebsite kaip atrodo blakstienų tušo šepetėlis.


Blakstienos pakeltos ir išskleistos lyg angelo sparnai. Išskirtinis blakstienas pakeliantis šepetėlis jas meistriškai sušukuoja į šoną, tuo pat metu pakeldamas ir suteikdamas daugiau apimties nuo pat šaknų.

1 žingsnis. Pradėdama nuo šaknų ir judėdama į viršų ir į išorę, perbrauk blakstienas iki pat jų galiukų.
2 žingsnis. Kartok, kol pasieksi norimą pakeltų, lyg sparnai išskleistų, kur kas didesnės apimties blakstienų efektą.






Mano nuomonė:

Kaip aš sakau, manęs jau tušo šepetėliu nenustebinsi, mačiau įvaisius variantus. Aš manau, neverta spręsti apie tušą pagal šepetėlio formą. Taip, jau gamintojai sugebėjo pasakyti mums, kad jeigu tušo šepetėlis mega didelis, apimtis irgi bus wow. Tai nėra tiesa, dažniausiai mega dideli šepetėliai yra be galo nepatogūs ir netinkami naudojimui, jie nudažo viską, apart blakstienas. Panašios formos šepetėlis yra mano tušo kolekcijoje, tai MAC, aišku kaina kitokia, tačiau rezultatas wow. Logiška, Maybelline naujiena skubėjau įvertinti kaip įmanoma greičiau. Ką pastebėjau, čia tik mano nuomonė,  Maybelline The Falsies Angel blakstienų tušas idealiai tinka nudažyti apatines blakstienas, jos gaunasi ilgos ir atskirtos. Taip pat šitas blakstienų tušas idealiai tinka prašukuoti blakstienas, kai priklijuojame dirbtines blakstienas vakariniam makiažui. Rezultatą su Maybelline The Falsies Angel blakstienų tušu matote nuotraukoje, blakstienos ilgos, juodos, bet tiesios. Tušo šepetėlis labai gerai atskiria, pašukuoja ir prailgina, tačiau blakstienos tieios, o man tai yra svarbu.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig