2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

Summer Dream by ZAFUL



Labas rytas, mano brangieji, jau seniai mes nešnekėjome apie užsienio internetines parduotuves. Šiandien jūsų dėmesiui mano rekomendacijų sąrašas iš ZAFUL. Tradiciškai noriu priminti, kad prieš užsakant drabužius, reikia peržiūrėti dydžius (dažniausiai jie būna pamažinti). Drabužių kokybė gera, tačiau tai galioja tik perkant kiek brangesnius drabužius, na o svarbiausiai , siuntiniai atkeliauja iš Čekijos, todėl mokėti muito mokesčio dar neteko.

Aš vakar labai greitai peržiūrėjau internetinę parduotuvę ir radau drabužius, kurie labai patinka man, neabejoju, jie patiks ir Jums. Labai daug investuoti į vasaros ryškius drabužius nesinori (kokia Lietuvoje vasara, trumpa ir šalta), todėl siūlau kelis variantus, kurie padės atrodyti madingai ir vasariškai.

Pradėsime nuo žalios palaidinės su ryškiais raštais, būtent tokie madingi šį sezoną



Tropical Print Off Shoulder Butterfly Sleeve Top - Green



Negalėjau į sąrašą neįtraukti maudymuko, tai vienos dalies modelis, kuris tinka visiems. Aišku, su tokiais deginti sunkoka, tačiau apie tai reikėjo galvoti žiemą ir vaikščioti į sporto klubą. Būtent taip dabar sakau sau.


Lace Up Tropical Print Swimwear - Green




Tropinių raštų šortai idealus pasirinkimas vasarai, jie tinka tiek paplūdimiui, tiek mieste su baltos spalvos švarku, palaidine ir klasikine avalyne.

Button Embellished Tropical Floral Shorts





Šitas sijonas jau keliauja pas mane. Pirma, aš jį pamačiau čia, po to pamačiau parduotuvėje ZARA. Aš niekada nesakiau pirkti neoriginalius drabužius ir daiktus, tačiau ZARA sijono kaina 50 EUR,  nusprendžiau surizikuoti. Man atrodo, ZARA labai stipriai pakelė kainas. Jeigu anksčiau už 200lt aš galėjau nusipirkti kelis drabužius, dabar už 50 EUR aš negaliu nusipirkti nieko.




Keliaujame toliau, jūsų dėmesiui dvi palaidinės - pižamos tipo ir su ryškiais tropiniais raštais. Aš dviem rankom 'už' pižamą.


Dolman Sleeve Floral Oversized Blouse 



Puff Sleeve Floral Shirt - Floral



Šita rankinę panašaus modelio, kaip ir parduotuvėje ZARA, tačiau aš jau mačiau pas Simona juodai-baltą, jau noriu geltonos. 

Funny Pineapple Shaped Crossbody Bag



Su akiniais tokiose parduotuvėse reikia labai atsargiai, kokybė gera, tačiau labai ryškūs modeliai atrodo per pigiai. aš turiu kelis, nešioju tik vienus.

Crossbar Mirrored Round Sunglasses



Aš pastoviai perku avalyne ir puikiai žinau, ji labai geros kokybės, todėl drąsiai rekomenduoju peržiūrėti siūlomų basučių ir batelių sąrašus.


Tassels Lace Up Espadrilles Sandals





Apibendrinant noriu pasakyti, kad užsakymai atkeliauja per 3-4 savaites, kartais net greičiau, todėl paskubėkite pasipuošti vasaros sezonui.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig