2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Glamglow Supermud Clearing Treatment (Valomoji veido kaukė)


Labas rytas, mano brangieji ar verta už giliai valančias veido kaukes mokėti brangiau? Jeigu tai Glamglow, tikrai verta. Aš jau ne vieną kartą sakiau bloge, kad perku pati tik MAC kosmetiką, žinokite, Glamglow veido kaukės, prausikliai ir naktinė kaukė iš tos pačios kategorijos. Jau užsakiau už internetinės parduotuves lūpų puptinantį balzamą iš Glamglow, na o šiandien jūsų dėmesiui viena iš populiariausių ir geriausiai parduodamų veido kaukių Glamglow Supermud Clearing Treatment .








GLAMGLOW® kūrėjai žino, kad suaugę lygiai taip pat kenčia nuo spuogų kaip ir paaugliai, todėl sukūrė moksliškai pažangiausią pasaulyje valančią purvo kaukę SUPERMUD™, kuri gydo spuogus, bėrimus ir apsaugo nuo jų atsiradimo. Naudokite ją kaip viso veido kaukę arba kai reikia, tepkite lokaliai ant spuogų. SUPERMUD™ yra sukurtas GLAMGLOW® dermatologų ir chemikų. Kliniškai įrodyta, kad ši kaukė padeda išvengti visų dažniausių odos problemų. SUPERMUD™ sukurtas gydyti spuogus, spuogelius, bėrimus, inkštirus, užsikimšusias poras, bėrimą po skustimosi ir įaugusius plaukus, o taip pat vos per kelias minutes sutraukia poras. SUPERMUD™ sudėtyje yra GLAMGLOW naujas patentuotas ACNECIDIC-6™ kompleksas iš 6 AHA ir BHA rūgščių, turintis stulbinantį, itin greitą poveikį. BHA rūgštys prasiskverbia pro odos riebalus ir valo užsikimšusias poras, dėl kurių dažniausiai ir kyla dauguma odos problemų. AHA rūgštys skverbiasi į odą ir pašalina UV spindulių žalą, gerina odos tekstūrą ir padeda sumažinti sutrikusią pigmentaciją. SUPERMUD™ sudėtyje yra glikolio, pieno, salicilo, migdolų,azelaino ir piruvo rūgštys. SUPERMUD™ taip pat praturtintas PORE-MATRIX - aktyvuota anglimi ir K17-moliu, kuris sugeria bakterijų, riebalų ir toksinų 500 kartų daugiau nei sveria pats, sudarydamas ant veido matomus Pore-Matrix™ taškelius. BIO-LIFE-CELL-SCIENCE™ natūralus augalinis kompleksas ramina odą. GLAMGLOW patentuota TEAOXI™ technologija perneša kasdien šviežų natūralų eukaliptolį, natūralų linalolį ir stiprius flavonoidus iš eukaliptų lapelių gabalėlių tiesiai į formulę. Eukaliptų lapeliai yra magiškai gydančios SUPERMUD™ kaukės veiksmingumo paslaptis.

Talpa: 50 ml.

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana







Mano nuomonė:

Glamglow  man labai primina MAC kosmetiką, kodėl? Nes kaip ir MAC, Glamglow reikia mokti naudoti, žinoti saiką, kainos nėra mažos, o rezultatas tobulas. Aš manau tuo viskas ir pasakyta. Mano pirmoji pažintis su Glamglow prasidėjo dar labai seniai, aš gavau kelių kaukių mėginukus. Labai patiko rezultatas, tačiau kainos yra aukštos, aš negalėjau sau tada to leisti. Nėra jokios paslapties, Glamglow gaunu testavimui, tačiau dabar turiu galimybę ir pirkti tai, kas patinka. Glamglow tikrai pirkčiau, mano norų sąraše jau labai seniai laukia savo eilės ir pinigų sumos paakių kaukė, kuri OMG, kokia tobulumo. Poveikis jaučiasi iš karto, nuovargio, juodų ratilų, streso ir bemiegio naktų po gerų dešimt minučių kaip ir nebuvo. Tokio tipo kaukės idealiai tinka ypatingoms progoms, prieš renginius, kelionėse (kai reikia atrodyti tobulai, nežiūrint į oro sąlygų permainas, skrydžius ir t.t.).
Grįžtant prie Glamglow Supermud Clearing Treatment noriu pasakyti, kad kaukė labai stipraus poveikio, todėl jeigu jūsų oda labai jautri, pažeista arba yra atvirų žaizdų, nerekomenduoju. Pagailėkite savo odą, nedarykite dar blogiau. Kaukė tiks ir patiks toms, kas turi normalią-riebią-mišrią odą. Glamglow Supermud Clearing Treatment tamsia pilkos atspalvio, naudojasi taupiai (o gal taupau aš, nes kaukė patinka ir tinka), pasiskirsto ant veido lengvai. Pradžioje jaučiasi dilgčiojimo efektas, plius aš jaučiu šaldomąjį poveikį. Aš laikau kaukę apie 7-8 minutes, nuplaunu šiltu vandeniu, po kaukės naudoju giliai maitinantį veido kremą. Na ir svarbiausiai, kaukės poveikis, kodėl gi ji taip visiems patinka? Kaukė labai gerai išvalo ir sutraukia veido poras, rezultatas iš tiesų stulbinamas. Veidas po kaukės naudojimo ypatingai švelnus ir švarus. Ar kaukė sausina veidą? Minimaliai, tačiau negaliu pasakyti, kad nesausina, būtent todėl ir naudoju veido kremą po.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad Glamglow kosmetika tikrai verta dėmesio, efektas vizualiai matomas po pirmo naudojimo, tačiau tai labiau SOS priemonės, o ne kosmetika kiekvienai dienai. Ar man patiko? Labai, todėl drąsiai rekomenduoju, juolab, kad galima pradėti nuo 15 ml. Mano įpakavimas labai didelis - 50 ml.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig