2017 m. birželio 28 d., trečiadienis

Gražių batų ir rankinių niekada nebūna per daug


Aš labai dažnai stengiuosi parodyti skirtingą internetinių parduotuvių asortimentą tam, kad tikrai žinotumėte, galima užsakyti drabužius, avalynę ir rankines plius sutaupyti pinigų, Ne visos internetinės parduotuvės yra vienodos, todėl stengiuosi pasirinkti ir parodyti tai, kas yra geriausio. Šį kartą jūsų dėmesiui www.rosegal.com parduotuvė. Čia drabužių pasirinkimas yra labai mažas arba tiesiog ne mano skonio, tačiau avalynė ir rankinės čia OMG kokios tobulos.


Parašau tradiciškai pradžioje tai, kas yra svarbu. Užsakymo atsiuntimo laikas yra įvarus. Prieš užsakant, reikia būtinai žiūrėti per kiek laiko jūsų užsakymas bus išsiųstas: greičiausiai per 3 darbo dienas, ilgiausiai - per dvi savaites. Būtent todėl siuntos ateina kartais per dvi savaites, kartais per mėnesį. Mokesčių mokėti nereikia, nes užsakymai atkeliauja iš Čekijos. Dažniausiai daiktas atrodo taip pat, kaip nuotraukose.

Šį kartą visas dėmesys į avalynę ir rankines, nes juos užsakinėti nėra baisu, kokybė gera ir jau seniai patikrinta, pasirinkimas milžiniškas, o batų dydžiai panašūs į įprastus.


Pradėsime nuo tobulos rankinės, mačiau jau tokią pas Darją, pagaliau radau kur ji ją nusipirko. Manau tokios pintos rankinės idealus pasirinkimas vasarą tiek į miestą, tiek į paplūdimį

Bonjour Tassels Straw Woven Beach Bag - Off White




Aksominės basutės šios vasaros 'must have', gamintojas siūlo kelius atspalvius: švelniai rožinius ir klasikinius juodus. Aš vis galvoju, kad man reikia juos būtinai užsakyti, nes kulnas storas ir akivaizdžiai patogus.


Velvet Block Heel Sandals 




Kas nemėgsta didelių rankinių, gali rinktis mažas. O kodėl gi ne? Juos atrodo labai įspūdingai.

Beach Embroidery Straw Clutch bag - Beige




Balta rankinė primina atviruką, dizainas nuostabus. Tikriausiai aš ją irgi užsakysiu, nes vasarą vis trūksta ryškių iš šviesių atspalvių rankinių.

Chain Envelope Printed Crossbody Bag - White




Absoliutus 'must have', tobulos languotos espadrilio tipo šlepetės. Dabar tik galvoju, ar užsakyti juodos ar vis gi bordinės spalvos?

Bowknot Gingham Espadrille Slides




Linksmi rankinukai labai paįvairina įvaizdį, todėl mano drabužinėje jų labai daug, Manau visi atkreips dėmesį į tokį variantą.




Kiekvieno skoniai yra skirtingi, būtent todėl noriu parodyti espadrilės topo basutes, kurios patogios ir puikiai tinka atostogoms.




Žinau kelias drauges, kurios mėgsta tokio tipo rankines su katinais, šuniukais ir t.t. Šitas variantas tiesiog nuostabus, o pati kuprinė talpi ir gana didelė.

Funny Cat Painted Backpack



Žinau, kad tokio tipo avalynė labai nepatogi, tačiau būkime realistais, norisi išbandyti pačiam. Aš pati ilgą laiką ieškojau kur užsakyti, pagaliau ir Rosegal gali pasiūlyti savo pirkėjams labai daug permatomos avalynės variantų.

Tie Up Transparent Plastic Slippers 



Negaliu atsižiūrėti kaip tobulai atrodo violetinės ir nude spalvos suderinamumas, tik vienas dalykas kuris mane stabdo,  mano 39 dydis. Ar jie dar neprailgins mano kojos? Jeigu jūsų 37 dydis, privalote atkreipti dėmesį.

Star Pattern Embroidery Flat Shoes



Labai gera kaina ir gražus modeliukas vasarai prie vakarinės aprangos.

Zip Back Cutout High Heel Sandals



Kai norisi daugiau spalvų, rekomenduoju rinktis tokio tipo avalynė, tai ne tik gražu, bet ir atgaiva kojoms.

Flat Heel Flower Pattern Slippers


Pabaigai pamponai, jeigu dar neturite tokių basučių, privalote juos užsakyti.

T Bar Pompon Sandals 



Tokios mano rekomendacijos jums, iš tikrųjų, norėjosi parodyti kur kas daugiau, nes www.rosegal.com parduotuvėje avalynės ir rankinių pasirinkimas geriausias, o siuntimas į Lietuvą nemokamas.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig