2017 m. birželio 28 d., trečiadienis

Kosmetinė su savimi į NYX Face Awards Baltics 2017


Visai netikėtai gavome su Darja pakvietimus į NYX Face Awards Baltics 2017 finalą, kuris bus transliuojamas tiesiai iš Rygos. Aš mėgstu viską apgalvoti, todėl kosmetinę su savimi suruošiau jau šiandien. Situacija yra tokia, tai tiesiog viena diena, bet kas yra svarbu: vakarinis makiažas į pristatymą ir dieninis makiažas į fotosesiją kitą dieną. Pagrindinis tikslas - sumažinti kosmetikos kiekį taip, kad nereikėtų vežtis lagamino ir būtų galimybė tiesiog laisvai pavaikščioti per miestą. 




Jeigu anksčiau mes važiuodavom į Rygą vienai dienai, galima buvo padaryti makiažą iš ryto, pasiimti su savimi servetėles ir matiškumo suteikiančią pudrą ir viskas. Dabar makiažą reikės perdaryti kelis kartus. Nors pagrindinis dėmesys vis gi NYX kosmetikai, geros kreminės pudros iš NYX aš dar neradau, todėl su manim keliauja UD All Nighter ir Beauty Blender kartu. NYX Gotcha maskuoklis geriausias iš geriausių, maskuoja labai stipriai, todėl kaip tik vakariniam makiažui. Dieniniam makiažui pilnai užteks UD pudros, maskavimas labai stiprus, todėl persistengti nereikia.
PUPA like a doll mažiausia mano turima pudra. Susitarėm taupyti vietos, taip ir darome.


Žinote, apie ką svajoju? Ateini į viešbučio kambarį, o ten tavęs laukia NYX dovanos ir naujienos. Užmiršti akimirksniu apie savo turimą kosmetiką ir praleidi valandą apžiūrinėjant ir testuojant naujus produktus. O gal bus būtent taip? Kas žino. Bet grįžtame prie realybės, kaip šešėlių pagrindą aš naudosiu NYX Glitter primer, pasiėmiau kelis nude spalvos matinius lūpų blizgius, kurie idealiai tiks dieniniai fotosesijai, nes drabužiai bus būtent tokios spalvos. Su manimi keliauja ir matiškumo suteikiančios NYX servetėlės, niekada nebandžiau, bus gera proga įvertinti jas ekstremaliomis sąlygomis. Skruostams naudosiu NYX Bright Idea kreminį higlighterį šampano spalvos. Kaip ir žadėjau, taupom vietos, todėl įmečiau į kosmetinę mažą PUPA Vamp blakstienų tušą.



Nežinau kodėl, tačiau man vis norisi bordo ir oranžinės spalvos šešėlių, todėl su manimi keliaus Perfect Filter paletė ir NYX vienos spalvos šešėlius, kurio atspalvis nude-žalias. Taip pat pasiėmiau NYX antakių pieštuką ir antakių gelį. Šitoje vietoje mažinti nieko negalima, nes antakiai vos ne svarbiausia makiažo dalis, vietoje balto pieštuko naudosiu paletės matinį šviesiausią atspalvį.  Dar viena naujovė man - NYX skaistalai. Beveik niekada nenaudojau NYX skaistalų darant makiažus, bus puiki proga išbandyti ir įvertinti rezultatą. 


Mažiausi SIgma šepetėliai akių makiažui, Smashbox šepetėlis ir Real Technique šepetėlis kompaktiniai pudrai.


Darant makiažą labai svarbu pagalvoti ir apie tai, kaip jį nuvalyti vakare. Tam aš naudosiu Missha aliejų (kuris ištirpina bet kokį makiažą) ir kaip kaukę naudosiu Galm Glow prausklį žalios spalvos. Labai džiaugiuosi, kad turiu tiek mėginukų, bus smagu išbandyti L'erbolario Risposta veido kremą ir paakių gelį Contorno Occhi.


Aš jau pagooglinau, kad viešbutis tikrai geras, dušo želė ir kūno kremas yra mažuose įpakavimuose, bet nenoriu. Noriu po sunkios ir ilgos dienos naudoti tokias priemones, kokios patinka man, būtent todėl su manim keliauja tiek daug įvairių mėginukų iš L'erbolario. Plaukams naudosiu Marlies Moller kaukės ir šampūno mėginukus.

Peržiūrėjus savo kosmetinės turinį supratau du dalykus, užmiršau tobulus raudonos spalvos lūpų dažus ir dezidorantą. Manau mums gausis padaryti makiažo nuotraukas, todėl tęsime jau netrukus.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig