2017 m. birželio 18 d., sekmadienis

Kreminių pudrų kovos: MAC Studio FIX prieš Urban Decay ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji, kas, kaip ne aš galiu sekmadienį atsikelti 5 valandą ryto tam, kad pabaigti savo suplanuotus darbus? Tik aš. Aš manau, tam, kad gauti daugiau, reikia ir padaryti daugiau, kaip sakoma pakelti savo penktąjį tašką. Man geriau dirbasi rytais, su kava ir kai namuose tylu, kol vyras miega ir nestovi prie kompiuterio ir neklausia "Na kada tu jau pabaigsi ir galėsime kažkur važiuoti arba kažką veikti karti." Kaip jau supratote, darbai beveik pabaigti, o tam, kad kiek pailsėti ir pravėdinti galvą, aš prisėdau prie blogo rašymo. Vakar man į galvą atėjo viena mintis, kodėl gi nepadaryti rubrikos "kosmetikos priemonių kovos", svarbu, kad priemonės būtų panašios paskirties ir vienodos kainų kategorijos. Šiandien jūsų dėmesiui MAC Studio FIX prieš Urban Decay  ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION.



Aš manau, apie kremines pudras skaityti įdomu ir naudinga, bent jau aš pati dažniausiai ieškau būtent tokių įrašų. Kodėl būtent šios pudros? Tai profesionalams skirtos kosmetikos priemonės, kurios gali būti naudojamos namų sąlygomis, plius pudros gerai maskuojančios ir iš ilgai išliekančių serijos.



Labai ilgą laiką naudojau proginiams makiažams MAC Studio Fix kreminę pudrą, ji pakankamai skystos konsistencijos, turi labai ryškų PVA klijų kvapą (kurį, tiesą sakant, nesumaišysi ne su viena priemone). Spalvų pasirinkimas labai didelis, smagu, kad gamintojas siūlo N-neutralius, W- šiltus, C- šaltus pudros atspalvius. Aš tradiciškai turiu neutralius tamsios ir šviesios spalvos, taip lengviau maišyti. Noriu priminti, kad nerekomenduojama maišyti šiltus ir šaltus atspalvius, susimaišo pigmentai ir spalva gaunasi murzina, o veido tonas pilkas. MAC pudros įpakavimas skirtas profesionalams, dangtelį (aš specialiai jo nevaliau, kad parodyti, kaip jis atrodo realybėje) labai sunku nuvalyti, vis lieka pudros likučių antspaudai. Pudra neturi dozatoriaus, jį reikia pirkti parduotuvėje atskirai. Kreminės pudros konsistencija skysta, maskuoja gerai, tinka normaliai -mišriai odai, ant veido atrodo gana gerai, ypač nuotraukose.Pudros padengimui aš naudoju kabuki tipo šepetėlius. Minusai - gali kimšti poras, reikia labai gerai nuvalyti pudros likučius po naudojimo, netinka kiekvienos dienos naudojimui, reikalauja kitų MAC priemonių (gerai draugauja su MAC pagrindais ir biriomis pudromis, taip pat su Dior Forever kompaktine pudra (taip makiažas išsilaikosi visą dieną)).



Tradiciškai ir UD kreminės pudros aš turiu du atspalvius, kurios maišau tarpusavyje tam, kad gautųsi norimas ir tobulai tinkantis atspalvis. Niekada nesitikėjau, kad egzistuoja kreminės pudros, kurios gali maskuoti geriau už MAC. Pasirodo, tokių yra, vienas iš tokių variantų Urban Decay  ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION. Pudros įpakavimas labai gražus, didelis pliusas - pomta ir vizualiai matomas likutis. Jau tiksliai žinai, kada reikia eiti į parduotuvę naujos. Pudros konsistencija vidutinio tirštumo, kvapas įprastas, pigmentacija labai stipri. Vieno mažo lašelio pudros pilnai užtenka visam veidui padengti, todėl pudra naudojasi ypatingai taupiai. Man patogiausiai pudrą išsklaidyti su Beauty Blender kempine, taip veidas atrodo kiek gyvesnis, nes su šepetėliu, maskavimas ypač stiprus. Pudra tinka riebiai-kombinuotai veido odai, sausas vietas gali paryškinti, poras maskuoja gerai, puikiai išlygina veido reljefą. Aš manau, Urban Decay  ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION netinka kiekvienos dienos naudojimui, jautrios odos savininkėms ir labai sausai odai. Aš pudros užfiksavimui naudoju PUPA Like a doll kompaktine pudra, rezultatas man labai patinka.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad dabar dažniausiai naudoju UD kreminę pudrą todėl, kad ji gražiau padengia veidą, atrodo kiek natūraliau, maskuoja truputi geriau ir neturi MAC pudroms būdingo kvapo. Kokią pudrą nepasirinktumėte, reikia prisiminti, kad šios kategorijos pudros netinka kiekvienos dienos naudojimui, o gali būti naudojamos tik darant proginius makiažus. Svarbiausiai vakare tinkamai nuvalyti pudros likučius, nes visai nesmagu ir nesinori, kad pudra taptų naujų spuogų ir veido uždegimo priežastimi.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig