2017 m. birželio 17 d., šeštadienis

Smashbox ALWAYS ON MATTE LIQUID


Pagaliau sugrįžo vasara, o su ja kartu visiškai nenoras dirbti. Niekaip šiandien negaliu savęs privesti atsisėsti prie kompiuterio ir pabaigti kelių įrašų ir darbų.Su darbais reikės palaukti iki vakaro, o įrašas jau čia pat. Šnekėsime apie ryškiai raudonos spalvos su oranžinės spalvos pagrindu matinį lūpų blizgį iš Smashbox.





Skysti matiniai lūpų dažai
Šiuose SMASHBOX STUDIOS scenoje ištobulintuose ilgai išliekančiuose vandeniui atspariuose lūpų dažuose yra pažangi polimerų technologija, dėl kurios jis nenusivalo ir atrodo lyg ką tik užteptas – iki 8 valandų. Lengva kaip plunksna, bet ryški, skysta matinė formulė nesitepa, nenusivalo ir nenutrupa. Kas gi turi laiko pasitaisyti makiažą? Unikali skysta matinė formulė praturtinta patentuotu pagrindo aliejų kompleksu, kupinu drėkinančių simondsijų, abrikosų ir saulėgrąžų aliejų. Visada lygūs ir neišdžiūstantys naujieji lūpų dažai Always On Matte Liquid Lipstick išlaiko lūpas švelnias lyg zomšą, elastingas ir sudrėkintas. Ypač tiksliu galiuku galima profesionaliai apvesti lūpas ir lengvai jas užpildyti.
Talpa: 4ml
Kaina: 24,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Kodėl vis gi prisiverčiau parašyti būtent šį apsiliepimą? Nes parduotuvėje Douglas Smashbox kosmetikai tik šį savaitgalį taikoma 15%nuolaida, o VIP kortelių turėtojams - 20% nuolaida. Aš šį blizgesį gavau testavimui visai neseniai, negaliu atsidžiaugti atspalviu, nes tokio ryškaus ir beveik neoninio dar nebuvo mano kosmetinėje. Jeigu lyginti su MAC retro matte skystųjų blizgesių serija, Smashbox mažiau sausina lūpas, jaučiasi kiek komfortiškiau, išsilaiko puikiai, nepabėga ir atrodo nuostabiai visą dieną. Aišku, galima naudoti pieštuką preciziškiam kontūrui, tačiau man ir taip labai patinka. Ar rekomenduoju? tTikrai taip, ypač su nuolaida. O taip pat rekomenduoju atkreipti dėmesį į kontūravimo ir higlighterių paletę, tikrai nepasigailėsite.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig