2017 m. birželio 17 d., šeštadienis

Paplūdimio karalienė




Labas rytas, mano brangieji, šiandien labai trumpai noriu aptarti paplūdimio mados ypatumus, juk dauguma iš mūsų greitu metu planuoja kelionę į šiltus kraštus. Vakar kažkur perskaičiau unikalią mintį "jeigu kiekvieną dieną nešioju tik vienus džinsus ir palaidinę, tai į kelionę pasiimu 21 drabužių derinį tam, kad atsigauti nuo rutinos". Aš manau, dalis tiesos tame yra, aš pati vežiau su savimi vos ne du lagaminus drabužių, kurie taip ir liko lagamine, nes per atostogas norisi paprastumo ir lengvų audinių. Šiandien mano rekomendacijos ką pasirinkti...

Baltos spalvos palaidinė puikiai tiks kiek vakarui, kiek kelionei į miestą. Nereikia ilgai galvoti, džinsai, vasariškos gėlėtos kelnės arba trumpas sijonas, visi variantai atrodys stulbinamai ant įdegusio kūno. Romwe internetinėje parduotuvėje galima rasti daug šios palaidinės atspalvių, todėl renkamės drąsiai.

White Off The Shoulder Ruffle Crop Top


Tos, kas turi gražią figūrą ir sportavo visus metus, galės pasirinkti štai tokio tipo palaidinę. Gėlės - šio sezono hitas, plius plačios rankovės.


Random Florals Fluted Sleeve Tie Detail Wrap Top



Iš mano dažniausiai dėvimų drabužių per atostogas buvo suknelės. Aišku, rekomenduojamų drabužių sąrašas pasikeičia, jeigu planuojate atostogauti prie Baltijos jūros, ten geriau pasiimti striukę ir kiek storesnį megztinį.

Vertical Striped Layered Flounce Bardot Dress


Kodėl rekomenduoju pasiimti su savimi tokį kostiumėlį? Nes viršų ir šortus galima nešioti ir derinti atskirai. Balta palaidinė ir šortai, arba džinsinis sijonas ir žalias viršus. Jau kaip minimum keli drabužių deriniai, o vienos užima minimaliai.

Plunging V-Neckline Random Knot Crop Top With Lace Hem Shorts




Negaliu, tiesiog negaliu neparodyti šio nuostabaus sijono. Jis atrodo labai gražiai ir žaismingai. Net po kelionės galėsite ji vilkėti per išeigines.

Embroidered Check Asymmetric Frill Trim Self Tie Skirt


Patogiausia avalynė EVER. Labai rekomenduoju į kelionę vežtis tik patogią avalynę, nereikia mados,  jūsų kojos reikalauja poilsio.

Tropical Pattern Loafer Mules

Prie vakarinės aprangos rekomenduoju tokio tipo ryškias ir išsiuvinėtas basutes, jos atrodo tiesiog stulbinamai, tai bus pagrindinis jūsų drabužių derinio akcentas.

Two Part Jacquard Chunky Heeled Sandals


Ar jau turite savo svajonių maudymuką? Jeigu dar ne, o iki atostogų liko mėnuo, labai rekomenduoju užsakyti iš ROMWE. Priminu, kad siuntos keliauja nuo 2iki 3 savaičių, mokesčių mokėti enreikia, nes siunčiamos iš Čekijos.

Jungle Print Cross Strap Bikini Set


Geltonos spalvos saulės akiniai privalo būti jūsų kosmetinėje. PRIVALO.... 


Contrast Top Bar Aviator Sunglasses


Na ir pabaigai chokeris, kurį užsakiau net aš. OMG, koks jis nerealus. Tikriausiai mane pakerėjo GUCCI tipo raštai, bet aš jau žinau, kaip gražiai derinsiu jį su turimomis suknelėmis.

Bee Embroidery Color Block Choker


Aš užsakinėju rankines iš internetinių parduotuvių be jokių problemų, žinau kokybė tikrai verta. Būtent todėl mano rekomendacijų sąraše šitas baltas rankinukas. Pilnai sutinku, kad reikia ir skrybėlės ir paplūdimio rankinės, tačiau jie atkeliauja visiškai blogos būklės (daiktas didelis, transportavimas ne visada saugus), todėl tokių daiktų užsakynėti nerekomenduoju. O mažus rankinumus net patariu, pasirinkimas didelis, kainos normalios, o kokybė tikrai gera.

Flower Embroidery Flap Chain Crossbody Bag


Pabaigai auskarai, net jeigu dėvėsite tiesiog paprastą baltą suknelę, priderinkite teisingus aksesuarus ir tapkite paplūdimio karaliene.



Tassel And Beaded Detail Drop Earrings



Gerų atostogų.... 









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig