2017 m. birželio 1 d., ketvirtadienis

SMASHBOX SUMMER


Su nuostabia vasaros pradžia, mano brangieji, oras už lango toks, kad net lipti iš lovos visiškai nesinori, o rankos pačios ieško pigių kelionių pasiūlymų. Labai norėjau šiandien rašyti Beauty talk rubriką, tačiau temperatūros pokyčiai daro savo, jėgų visiškai nėra. Keliauju visą dieną nuo sofos iki lovos, visiškai negaliu susikaupti blogo rašymui. Iš kitos pusės, oras tinkamas fotografavimui, o naujienų tikrai labai daug, todėl reikia išnaudoti galimybę, o tam reikia pravalyti turimas nuotraukas. Užburtas ratas? tikrai taip, todėl šnekame apie Smashbox naujienas, kurios tikrai labai įdomios.



Šnekant apie Smashbox kosmetiką, jau drąsiai galiu vardinti savo favoritus: tai be jokios abejonės PHOTO FINISH makiažo pagrindas, kontūravimo paletė, šešėliai. Šį kartą SMASHBOX pristatė naują makiažo pagrindą, kuris turi suteikti auksinės spalvos glow efektą, dviejų spalvų higlighterio paletes ir matinius lūpų blizgius, kurie nesausina lūpas.





Aš esu ištikima PHOTO Finish makiažo pagrindo gerbėja, jis nuostabiausias ir geriausias iš visų, kuriuos teko bandyti. Teko testuoti ir poras maskuojantį makiažo pagrindą iš SMASHBOX, didelio įspūdžio jis nepadarė, tikriausiai kiekvienam savo, jeigu jau radai 'perliuką', nereikia nieko keisti. Man be galo įdomu bus išbandyti RADIANCE makiažo pagrindą namų sąlygomis ir įvairiais būdais. Jį galima maišyti su kremine pudra arba naudoti tiesiog vieną ant viso kūno fotosesijos metu.


Smashbox šešėliai man irgi naujiena, mes kieno negavome tastavimui, todėl pasitaikius galimybei, aš įkišau savo pirštu galiukus ir noriu pasakyt, pigmentacija labai gera, spalvų pasirinkimas milžiniškas, na o mano favoritai - ryškios spalvos (juk vasara).



Aš girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Prime Water, Sebastian (SMASHBOX vizažistas) naudojo šį produktą prieš makiažą veidui atgaivinti. Įdomus sprendimas, aš galvojau, kad tokio tipo priemonės tinka tik makiažo fiksavimui.


SMASHBOX lūpų dažų karalystė, čia širdis plaka greičiau, nuostabios spalvos ir skirtingos tekstūros, bei konsistencijos.



SMASHBOX vizažistas mano makiažui naudojo šitas kosmetikos priemones, man labiausiai patiko BB water kreminės pudros lengvumas ir natūralus spindesys, pagrindiniu smuiku mano makiaže grojo Radiance baze ir higlighterių paletė. Spalvos ant tiek tobulos, kad aš jau darau nuotraukas, nes noriu kuo skubiau parodyti šių priemonių grožį Jums, mano brangieji.




Rezultatas....

Man, higlighetrių mylėtojai ir gerbėjai, ši kolekcija labai patiko, aš jau žinau, kad naudosiu šias priemones pastoviai, tikriausiai SMASHBOX higlighetrių paletė pakeis mano kosmetinėje šiltai mylimą MAC Soft and Gentle.



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig