2017 m. birželio 1 d., ketvirtadienis

Leonor Greyl


Viskas prasidėjo nuo tobulo pakvietimo, kuris buvo OMG koks nerealus. Aš manau, kad tai vienas iš gražiausių ir stilingiausių pakvietimų, kuriuos gavau per paskutinius metus. Aišku, gėlės ir apiforminimas daro savo, plius prabangi plaukų priežiūros linija Leonor Greyl. Aš negaliu pasakyti, kad tai buvo visiška naujiena man, nes aš prieš gerus metus naudojau plaukų aliejų, aliejus pasibaigė, o meilė ir susidomėjimas priemonėmis liko. Būtent todėl prieš atostogas aš skubėjau susitikti su kompanijos atstovais ir susipažinti su brendu artimiau.



„Leonor Greyl“ – tai plaukų priežiūros priemonės, kurių sudėtyje yra labai daug natūralių medžiagų, todėl jos nekenkia aplinkai. Puikaus aromato ir augaliniais ekstraktais papildytos priemonės suteikia plaukams žvilgesio, žavesio ir grožio. „Leonor Greyl“ priemones visame pasaulyje vertina grožio ekspertai, modeliai ir reikliausi klientai.
„Leonor Greyl“ prekių ženklo sėkmę lėmė visi sėkmės formulės komponentai: daugiau kaip 40 metų patirtis plaukų priežiūros srityje, naudojant tik natūralias sudedamąsias dalis, aistra sveikiems ir kerintiems plaukams, o svarbiausia – meilė savo darbui.
„Leonor Greyl“ – tai plaukų priežiūros produktų, instituto, šeimos verslo prekių ženklas, kurį kuriantys žmonės aistringai atsidavę plaukų grožiui. 1968 m. sutikusi savo būsimą vyrą ir gerą botanikos mokslų žinovą, Jean-Marie Greyl kartu su juo sukūrė „Leonor Greyl“ prekių ženklą.




Kaip aš jau pasakojau, mano pažintis su Leonor Greyl prasidėjo nuo plaukų aliejaus, kuris labai gerai maitina ir atstato plaukų būklę, bei struktūrą (aš jau nešneku apie nuostabų aliejaus kvapą, tikriausiai nereikia sakyti, kad jis yra vienas iš populiariausių Leonor Greyl plaukų priežiūros priemonių). Kodėl aš nenusipirkau kitų šio brendo priemonių? Nes tam, kad nusipirkti ir investuoti nemažus pinigus, reikia specialisto konsultacijos. Perkant, aš noriu tiksliai žinoti, ar priemonės tiks ir patiks mano plaukams. Su ženklo atstovė mes spėjome aptarti šeimos verslo ypatumus, nuoširdumą, inovacijas ir naujas plaukų priežiūros priemones, bei technologojas. Svarbiausiai, aš gavau kelis naudingus patarimus, kuriais noriu pasidalinti ir su jumis.
Gražių plaukų paslaptis - teisingas galvos plovimas ir tinkamų (pagal odos galvos tipą, bei būklę) plaukų priežiūros naudojimas. 
Mano naudojamas LG aliejus labai greitai pasibaigė, nes aš naudojau jį nelabai teisingai, reikėjo labai mažą kiekį aliejaus paskirstyti ant plaukų (mažiau ant šaknų, daugiau ant galiukų) ir pašukuoti su medinėmis šukomis. Tokią aliejaus kaukę reikia palikti nakčiai, na o iš ryto viską nuplauti su švelniu šampūnu. 
Užbėgsiu įvykiams už akių, gavau testavimui plaukų šampūną apimčiai ir mano mėgstamiausią plaukų aliejuką. Būtinai papasakosiu bloge apie kiekvieną priemonę plačiau, nes manau tokios plaukų priežiūros priemonės vertos mano ir jūsų dėmesio, juk kiekvienas iš mūsų svajoja apie sveikus ir gražius plaukus, tačiau kartais svajonės taip ir lieka svajonėmis, todėl labai laukiu iš Leonors Greyl stebuklo... Jau tiksliai žinau, kad pati nusipirksiu aliejų-serumą nakčiai, kuris skatina plaukų augimą, tinka visų tipų galvos odai, aprūpina ją reikiamomis medžiagomis, gerina kraujo apytaką.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig